Hoogtepunten: Elden Ring, PS VR2 en de PlayStation Plus-games van maart


Den nieuwe hoofdredacteur van Gamer.nl: Jacco Peek

Den kogel is wegens den kerk: vanaf volgende week ben ik den nieuwe hoofdredacteur van Gamer.nl. Goedaardig!

Hoofdredacteur van Gamer.nl, wát ene eer. Aan ie stuurroer staan van den grootste gamewebsite van den Benelux brengt natuurlijk ene volwassene verantwoordelijkheid met zichzelf mee, plusteken tegelijkertijd is ie den mooiste werkkring ter wereld.

Voordat mij subjectief is Gamer.nl eeuwig den uiterst volwassen plusteken complete – plusteken ermee den lieve – gamewebsite geweest. Er is ruimte voordat analyses van volwassene overnames, interviews met kleine Nederlandse ontwikkelaars plusteken onderbelichte zaken ter den game-industrie. Maar er is zowel positie voordat liefdesbrieven, klaagzangen plusteken ene top 25 waar elk klas discussies (virtuele vuistgevechten totdat den dood) aan vooropgaan. Dát is Gamer.nl, plusteken dat zullen zowel zeker zo blijven.

Lees voorts

Jacco

Street Fighter 6 officieel aangekondigd

Capcom heeft Street Fighter 6 officieel aangekondigd

Afgelopen week gingen er hoewel geruchten dat den onthulling tijdens den Capcom Voor Tour 2021 Season Final zullen plaatsvinden plusteken dat is dan zowel gebeurd. Capcom noemt ie spel “den toekomst van vechtspellen”.

Den teaser verstrekken nog weinig details overheen ie spel. Den personages Ryu plusteken Luke zijn te zien. Volgens Capcom volgt dit zomer meer verwittiging overheen den spel. Ie is zowel noch beroemd op welke platforms Street Fighter 6 verschijnt; wegens ene overeenkomst met Sony verscheen Street Fighter 5 schattig op PlayStation 4 plusteken pc.

Lees voorts

Street Fighter 6

Gezicht van Master Chief wordt getoond ter Halo-televisieserie

Ie gezicht van Master Chief wordt ter den volgende Halo-televisieserie getoond.

Dat heeft Kiki Wolfkill van 343 Industries bekendgemaakt ter ene gesprek met IGN. “Ik denken dat wij ene subjectief vertelsel rondom personages willen zei. Waarna wij ie vertelsel uitdiepten, worden verstaanbaar dat wij den persoon onder den hoofdbescherming plusteken ter ie pak willen kunnen zien.”

Wolfkill laat er geen twijfel overheen existentie: “Jij gaat zijn gezicht zien.” Zij heeft er onbegrip voordat dat noch alle ventilatoren ie gezicht van Master Chief willen zien – dit gebeurt namelijk zowel ter et ter den games – maar weliswaar is ie relevant voordat ie vertelsel. “Wij respecteren alle meningen – zowel den mensen diegene Chiefs gezicht willen zien mits den mensen diegene dat noch willen. Maar wegens ie vertelsel is ie relevant wegens ene connectie met Master Chief te maken plusteken dat betekent dat wij zijn gezicht voordoen.”

Lees voorts

Master Chief

Sony onthult vormgeving PlayStation VR2

Sony heeft ie ontwerp van den PlayStation VR2 plusteken ie den ‘laatste versie’ van bijbehorende controllers onthuld ter verschillende plaatje’s.

Ter streep met den PlayStation 5 plusteken den PlayStation VR2 Sense-controller is den vr-bril zelf vormgegeven met witten plusteken zwarte tinten. Sony benadrukt ie ‘tournee’ uitwendig van den bril, dat inderdaad te den controllers moeten schreden.

Den opvallendste nieuwe merkteken van den bril is ene ventilatiesysteem dat ie hoofdeinde van toneelspelers nuchter houdt. Dankzij ene ‘luchtstroom’, diegene Sony vergelijkt met diegene ter den PlayStation 5, zullen lenzen van den bril noch kunnen beslaan tijdens ie spelen.

Lees voorts

PlayStation VR 2

Sony ziet Uncharted-film mits start van nieuwe franchise

Sony noemt den stap ter den Verenigde Staten uitgekomen verfilming van Uncharted ie start van ene nieuwe filmfranchise.

Dat meldt Sony Pictures-baas Tim Rothman ter ene e-mail zoals werknemers. “met meer dan 100 miljoen dollar wereldwijd ter één weekend plusteken ene Rotten Tomatoes-score van 90 procent te ie publiek, is Uncharted ene nieuwe kasstuk plusteken filmfranchise voordat ie onderneming.”

Rothman noemt ie welslagen van den Uncharted-film “ene volwassene zegepraal voordat elke divisie van ie onderneming”. Hij prijst ie welslagen tijdens ie maken van den filmrolletje ondanks den uitdagingen rondom corona.

Lees voorts

uncharted

Guerrilla Games brengt patch 1.05 Horizon Forbidden Westelijk uit

Guerrilla Games heeft den eerste patch van Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht. Patch 1.05 lost vooral problemen te hoofd- plusteken zijmissies op.

Den volledige register met verbeteringen plusteken aanpassingen is wegens Guerrilla op Reddit gepubliceerd. Den ontwikkelaar zegt daarbij nog te loeren zoals voorheen gemelde grafische problemen plusteken specificeert diegene nu zowel.

Ie gaat hierbij wegens problemen diegene verwant zijn aan camerabeweging. Toneelspelers rapporteerden onder andere fluctuaties ter lichtsterkte, problemen met glinsteringen plusteken wisselingen ter kleurverzadiging zodra zij den camera bewogen.

Lees voorts

horizon forbidden west

Elden Stadionring is ene meesterwerk voordat den minderheid

Elden Stadionring is Dark Souls 4. Elden Stadionring is ene soort Zelda: Breath of the Wild. Elden Stadionring is toegankelijker dan uiteindelijk. Dit trio uitspraken heb ik den afgelopen maanden meermaals gehoord, somwijlen uit mijn inherent mond. Ter zekere zin is ie iedereen waar, maar vooral is Elden Stadionring vooral Elden Stadionring, ene spel dat mij zo diepliggend zijn wereld ter trok dat ik er zowel ’s nachts ter leger nog rondliep.

Elden Stadionring leent ene heleboel van Dark Souls plusteken ene ietsje van Bloodborne plusteken Sekiro. Met den blauwdrukken van diegene games ter handen is FromSoftware gaan opbouwen plusteken opbouwen. Ie resultaat is ene reusachtig goede openwereldgame diegene zowel qua schelp mits detail ene onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor zowel afschrikt.

Lees hier den volledige review

Header-artwork van Elden Ring

Den PlayStation Plus-games van maart zijn beroemd

Sony heeft den PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt.

Vanaf 1 maart zijn den games kosteloos te claimen voordat PlayStation Plus-leden. Zo is Ghost of Tsushima: Legends zowel via PS5 mits PS4 te te halen, ene coöperatieve multiplayerervaring gebaseerd op Ghost of Tsushima. Zowel den PS5-game Ghostrunner, waarin toneelspelers met ene katana vijanden ter stukken hakken, is te claimen.

Qua PlayStation 4-games gaat ie wegens Ark: Survival Evolved – den populaire survivalgame – plusteken Team Sonic Racing – ene racegame met Sonic plusteken gerelateerde personages ter den titelrol. Meer verwittiging overheen alle games is op PlayStation Blog te oplezen.

Xbox Live Games With Gold voordat maart bevestigd

Den games diegene ter maart vacant komen voordat Xbox Live Gold-leden zijn bevestigd.

Den gelekte games diegene ter maart kosteloos te claimen zijn voordat Gold-leden zijn tussentijds bevestigd. Ie gaat wegens den volgende titels:

-The Flame ter the Flood (1 totdat plusteken met 31 maart)

-Street Power Soccer (16 maart totdat plusteken met 15 april)

-Sacred 2: Fallen Vishaak (1 totdat plusteken met 15 maart)

-SpongeBob’s Truth or Square (16 totdat plusteken met 31 maart)

Bekijk trailer

PlayStations Spel Pass-concurrent komt mogelijk weldra uit

Den mogelijke Spel Pass-concurrent waar Sony volgens geruchten aan werkt, zullen ergens weldra uit kunnen komen.

Dat claimt reporter Jeff Grubb tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show, watten vervolgens worden beschreven wegens VGC. Bloomberg liet voorheen hoewel weten dat Sony aan ene ‘Project Spartacus’ werkt, ene abonnementsdienst dat mogelijk rivaliteit schenkkan bieden aan Xbox Spel Pass.

Grubb: “Ie schenkkan waarschijnlijk weldra uitkomen, er gaat staart dit maand waarschijnlijk iets voorvallen, misschien noch publiekelijk, maar welnu ene inwonende mijlpaal voordat den service.” 

Lees voortsWaterput

Plaats een reactie

ajax-loader