Tot de volgende BONUSLEVEL! – Bonuslevel #100


Te dit reserve dikke zending van Bonuslevel (stiekem gewoon nummer 85) vermag jouw luisteren zoals (voorlopig?) den laatste podcast met Lucas, maar gelukkig wordt er nog welnu even eentje partijtje gebouwd. Wij verplegen heet nieuwsbericht overheen Pokémon Day, den overkomst van Zelda: Majora’s Mask zoals Switch Online, eentje nieuwe amiibo plusteken nog veel meer. Voorts verplegen wij alle mailtjes diegene jullie hebben ingestuurd plusteken doorspreken wij onze plusteken jullie favoriete momenten uit Bonuslevel. Intact veel liefs plusteken groetjes!

Hier vind jouw den mp3 (Hier vind jouw den rss, mochten wij den mp3 zijn vergeten!)

Kom erop onze Discord! Via dit listig vermag jouw met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon exporteren, is wieg! Dan vermag jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw eentje vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plusteken wellicht horen jouw jezelf terug ter den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen ter den gaten voordat den laatste afleveringen.


  • Alle Mario Kart-games gerankt – Bonuslevel #84 18 schrikkelmaand 2022 10:02


  • Nintendo Ongezouten Ontleding – Switch Sports, Mario Kart, Xenoblade Chronicles 3 plusteken meer! – Bonuslevel #83 10 schrikkelmaand 2022 15:02


  • Verse Nintendo Ongezouten-geruchten plusteken den uitgelezene GBA-games! – Bonuslevel #82 04 schrikkelmaand 2022 11:02


  • bonuslevel

    Den Omvangrijke Pokémon Legends: Arceus Review plusteken vraaggesprek met Adriaan den Acrobaat! – Bonuslevel #81 28 januari 2022 12:01


  • Windjammers 2, OlliOlli World plusteken Activision-overname – Bonuslevel #80 21 januari 2022 09:01

Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader