Ryzen 7000-desktopprocessoren bevatten mogelijk RDNA 2-gpu


AMD zullen ter diens inherent code sinds ene recente patch (via freedesktop.org) ene grafische kloksnelheid van 1,1 GHz vooruitzien voordat Ryzen 7000-chips. Totdat op vandaag werden Ryzen-desktopprocessoren nooit met ene geïntegreerde gpu geleverd — overgeschreven van selecte laptop-apu’s diegene totdat desktopcomponent verbouwd zijn. 

Den patch voordat AMD’s inherent programma is verre van voorgoed uitsluitsel, maar speculaties van ingewijden hoogachten den overkomst van ene igpu verwezenlijkbaar. Fervent lekker @Komachi_Ensaka meent dat ie wegens ene twee werkgroepen met ter totaal viertal rekeneenheden op RDNA 2-architectuur zullen gaan.

Eentje korrel zoutig zullen noch misplaatst zijn. Mochten AMD’s inwonende verwachting plus diegene van den Twitter-ingewijde trillen, dan is den vermeende igpu van Ryzen 7000 te vergelijken met ene verachtelijk geklokte, halve Steam Deck. Den ingevolge AMD ontworpen apu voordat Valve’s handheld telt namelijk acht RDNA 2-rekeneenheden plus schenkkan tussen den 1,1 plus 1,6 GHz geklokt wordt. 

Den recent verschenen mobiele Ryzen 6000-apu’s vormden AMD’s eerste inherent chipsets met RDNA 2-component — plus zowel diegene steken nou ofschoon zwaarder ge dan watten hier verwachten wordt. Den ingebouwde Radeon 680M-gpu van ie Ryzen 6000-topsegment bestaat bijvoorbeeld uit twaalf RDNA 2-eenheden plus kloksnelheden tussen den 2.000 plus 2.400 MHz.

AMD heeft nog ene poosje wegens code aan te voetstappen of geruchten te permitteren sudderen. Den eerste Ryzen 7000-processoren werden stap met CES 2022 aagekondigd plus staan sindsdien op den programma voordat den tweede tweede van 2022. Voordat AMD kenmerkt ie den overstap zoals ene nieuwe nieuwe AM5-socket plus den Zen 4-architectuur, diegene voordat voorgerecht op TSMC’s 5 nm procedé gebakken wordt.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen stevenen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Programma dat Nvidia’s cryptomining-limiet zullen omzeilen blijkt malware 24 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

  Tesla wil dashboardcomputer verenigbaar maken met Steam 23 schrikkelmaand 2022 14:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader