'Microsoft en Obsidian overwegen vervolg op Fallout: New Vegas'


Dat claimt verslaggever Jeff Grubb te hebben vernomen, zo meldt hij tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show (uitgetypt onderbrak VGC). Obsidian ontwikkelde zowel den eerste Fallout: New Vegas plus is tijdelijk onderdeel van Microsoft. Daarnaast is Bethesda, den licentiehouder van Fallout, tijdelijk zowel eigendom van Microsoft.

Grubb meldt: “Ie is nog hevig vroegtijdig, maar mensen zijn begonnen aan gesprekken met den woorden ‘Obsidian’ plus ‘New Vegas 2’. Ie zullen nog welnu jaren duren (voordat ie spel uitkomt). Maar er is ter ieder geval interesse plus er wordt gesprekken gehouden wegens dit voordat jawel te krijgen. Veel werknemers van Microsoft denken dat dit gaat slagen plus velen willen ie mogelijk maken.

Fallout: New Vegas verscheen ter 2010 plus wasgoed ene soort splitsing tussen ene voortzetting op plus ene spin-off van Fallout 3. Den spel worden gezegend wegens diens originele setting plus narratief.


 • babylons fall

  Babylon’s Fall ontvangt na release Nier: Automata-content 25 schrikkelmaand 2022 07:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart bevestigd 25 schrikkelmaand 2022 07:02


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen wandelen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Huwelijk circuit met virtuele versie ter Gran Turismo 7 vergelijken 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt ter maart zoals PlayStation-consoles 24 schrikkelmaand 2022 15:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader