Intel lijkt officiële Elden Ring-drivers vergeten te zijn


Eentje week geleden kondigde Intel aan eentje partnerschap met Bandai Namco afgesloten te hebben, waarmee ie eentje uniek Day 0-driverpakket voordat Intels grafische processoren uit zullen wentelen. Volgens Intel zullen den update (geïntregeerde) Intel-gpu’s optimaliseren voordat den nieuwe waardigheidstitel van From Software.

Den grafische drivers hadden origineel gisteren willen lancering, tegelijk met den lancering van Elden Stadionring, maar den drivers zijn op ogenblik van schrijven nergens te opbiechten hierbinnen Intels officiële downloadportaal

Sterker nog, den gethematiseerde Elden Stadionring-pagina diegene Intel voordat den samenwerkingsverband op had gezet, verwijst zoals eentje compleet andere, verouderde driver. Wie ginds op den volwassene downloadknop drukt, wordt doorverwezen zoals eentje beta-driver van midden-november (versie 30.0.101.1121), diegene vooral crashes te Battlefield 2042 zullen bevechten.

Den laatste officieel uitgerolde drivers voordat Intel Graphics (versie 30.0.101.1340) zijn tijdelijk haastigheid trio weken oud plusteken toeschijnen voornamelijk problemen te Fortnite plusteken Call of Duty: Vanguard te verhelpen. Van eentje nieuwere update lijkt op den webstek vooralsnog geen sprake. 

Ie stilletjes uitblijven van Intel Graphics-drivers is voordat pc-gamers op luxesystemen noch bepaald eentje doodszonde, maar ie vormt geen veelbelovend precendent voordat Intel Arc, den volwaardige plusteken op gaming gerichte gpu’s van den processorgigant. Den eerste laptop-gpu’s van Intel Arc zullen dit kwartaal nog willen verschijnen, met te ie volgende kwartaal reeds eentje reeks toegewijde desktopvideokaarten. Den uitrol van Intel Arc zullen volgens geruchten welnu geplaagd zijn onderbrak allerlei productieproblemen.

Ie Intel Graphics-team heeft totdat dusver nog noch gereageerd op den overduidelijk uitgestelde drivers voordat Elden Stadionring. Mogelijk heeft den aanstaande lancering van Intel Arc-gpu’s daarheen iets mee van uitvoeren. Den stapel is vooral dat den drivers tijdig stabiliteit kunnen bieden, zodra den eerste Arc-gpu’s echt verscheept wordt.


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen wandelen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Programma dat Nvidia’s cryptomining-limiet zullen omzeilen blijkt malware 24 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

  Tesla wil dashboardcomputer verenigbaar maken met Steam 23 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Intel pakt marktaandeel te desktop-cpu’s terug 23 schrikkelmaand 2022 11:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader