'EA-baas noemt Fifa-licentie een hindernis voor voetbalreeks'


Dat meldde hij volgens VGC afgelopen november tijdens eentje meeting met werknemers. Dit verwittiging zullen den webstek van anonieme bronnen hebben vernomen. 

Volgens Wilson zullen Fifa EA tegenhouden wegens te uitproberen met den reeks. Zo zullen ie handelsbedrijf eenzaam voetbalwedstrijden met teams bestaande uit elfje toneelspelers mogen implementeren. Zowel zullen EA “bredere digitale ecosystemen” ter den spel willen toepassen plusteken dat noch mogen. Volgens Wilson zullen EA ter uitwisseling voordat diegene regels “eenzaam den viertal letters (van Fifa) op ie schede mogen zetwerk”. EA heeft officieel noch bevestigd dat voorgaande visie inwendig is uitgesproken. Volgens VGC komt dit schooljaar nog welnu Fifa 23 uit.

Vorig schooljaar bleek reeds dat den langdurige samenwerkingsverband tussen EA plusteken Fifa noch vlekkeloos verliep. EA kondigde waarna reeds publiekelijk aan dat ie overwoog den relatie met Fifa te beëindigen. EA legde waarna zowel handelsmerken vast voordat ‘EA Sports FC’, den mogelijke nieuwe naam van den populaire voetbalreeks indien den samenwerkingsverband met Fifa wordt stopgezet.


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen wandelen totdat 850 watt’ 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Nuchter circuit met virtuele versie ter Gran Turismo 7 vergelijken 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt ter maart zoals PlayStation-consoles 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 sprokkelmaand 2022 14:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader