Cult of the Lamb komt ook naar consoles


Dat hebben verspiller Devolver Digital plusteken Massive Monster aangekondigd. Den spel worden vorig klas tijdens Gamescom ofschoon voordat pc aangekondigd, maar nu is dus verstaanbaar dat ie spel zowel zoals PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken Nintendo Switch komt. Eentje precieze releasedatum is er nog noch – ie spel moeten ergens straks dit klas verschijnen.

Ter Cult of the Lamb leiden toneelspelers eentje inherent sekte met verschillende dieren. Ie mikpunt van den spel is wegens eentje trouwe menigte volgers op te construeren diegene den goden vereren. Daarbij construeren toneelspelers panden, voeren zij rituelen uit plusteken vechten zij tegen rivaliserende sektes ter vijf regio’s. Vooral den cartooneske graphics vallen op.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Bandai Namco verontschuldigt zichzelf voordat prestatieproblemen Elden Stadionring 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 sprokkelmaand 2022 13:02


 • Far: Changing Tides is eentje smaakvol meesterwerk 25 sprokkelmaand 2022 11:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader