Bandai Namco verontschuldigt zich voor prestatieproblemen Elden Ring


Diverse prestatieproblemen plagen vooral den pc-versie van den spel, zo heeft Bandai Namco zowel ter ene blogpost toegegeven. Indien resultaat zijn gebruikersrecensies op Steam zeer wisselvallig. Vroeger bleek nu dat Intel den grafische drivers voordat den spel vergeten zullen zijn.

“Er zijn ene veel problemen diegene er voordat zorgen dat den spel ter bepalend situaties noch zoals behorend gespeeld vermag wordt”, aldus ene woordvoerder van Bandai Namco. “Wij verontschuldigen onzerzijds voordat enig ongemak dat dit oplevert plus vragen jullie wegens geduld.”

Ter den blogpost wordt vervolgens ene omlijsting met problemen opgesomd diegene weldra opgelost willen wordt, nu wordt noch gemeld wanneer er patches voordat den spel verschijnen.

Elden Stadionring is sinds vandaag verkrijgbaar voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den spel scoorde ene 9,5 op Gamer.nl: “Elden Stadionring leent ene heleboel van Dark Souls plus ene ietsje van Bloodborne plus Sekiro. Met den blauwdrukken van diegene games ter handen is FromSoftware gaan opbouw plus opbouw. Ie resultaat is ene reusachtig goede openwereldgame diegene zowel qua schelp mits detail ene onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor zowel afschrikt.”


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Far: Changing Tides is ene smaakvol meesterwerk 25 schrikkelmaand 2022 11:02


 • Shadow Man

  Gelimiteerde fysieke editie van Shadow Man Remastered onthuld 25 schrikkelmaand 2022 11:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader