Vier parcoursen uit kartracer Chocobo GP onthuld


Ie gaat wegens Zozo uit Final Fantasy 6, Alexandria uit Final Fantasy 8, Big Bridge uit Final Fantasy 5 plusteken Gold Saucer uit Final Fantasy 7. Laatstgenoemde heeft veel weg van den Rainbow Road-tracks uit den Mario Kart-games.

Ter Chocobo GP racen toneelspelers met verschillende Chocobo – den vogelachtige wezens uit den Final Fantasy-reeks. Den verschillende parcoursen spelen zichzelf dan zowel uit te weten Final Fantasy-gebieden. Toneelspelers kunnen daarnaast tijdens ie racen Magicites vinden plusteken usances wegens tegenstanders mee te dwarsbomen.

Chocobo GP verschijnt op 10 maart voordat Nintendo Switch. Op diegene dag komt zowel eentje kosteloos te downloaden versie van Chocobo GP uit, genaamd Chocobo GP Lite. Hierin kunnen toneelspelers den voorbericht van den strijd spelen, tevens lokale plusteken online multiplayerraces voordat maximaal acht toneelspelers – zolang eentje multiplayerrace wordt gestart om iemand diegene den spel bezitting. Alle geboekte voortgang schenkkan meegenomen wordt zoals den volledige spel.


 • Steam Deck

  Steam-leden kunnen games nu checken op Steam Deck-ondersteuning 24 sprokkelmaand 2022 11:02


 • WWE 2K22

  Artiest Machine Gun Kelly speelbaar te WWE 2K22 24 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Octopath Traveler: Champions of the Continent komt dit zomer uit 24 sprokkelmaand 2022 10:02


 • Call of Duty Vanguard

  Update: ‘Er komt volgend klas geen nieuwe Call of Duty-game uit’ 24 sprokkelmaand 2022 10:02


 • Den liefste Xbox-deals van den week 24 sprokkelmaand 2022 10:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader