Via Xbox-dashboard kan weer direct naar Twitch gestreamd worden


Den functie kwam afgelopen oktober nu vacant voordat Xbox Insiders, maar is nu dus voordat iedereen vacant. Op Xbox Series X plus S plus Xbox One vermag men via ie instrumentenbord eentje Twitch-stream stichten. 

Voordat 2017 wasgoed dit zowel nu mogelijk, maar te dat klas worden den optie verwijderd waarna Microsoft meer nadruk begon te leggen op diens inherent streamingplatform, Mixer. Te 2020 worden dit streamingplatform weer stopgezet.

Microsoft meldt ie volgende: “Met alles watten er te den wereld gebeurt, is ie belangrijker dan uiteindelijk dat wij verbonden blijven met onze vrienden, families plus communities. Wij hebben jou terugkoppeling gehoord plus zijn verheugd wegens dit favoriete functie van ventilatoren terug te brengen, weer ontworpen plus huis dan uiteindelijk. Vanaf vandaag werken Xbox plus Twitch samen wegens livestreamen vanaf jou Xbox gemakkelijker dan uiteindelijk te maken. Jou hebt nu rechtstreeks toegang totdat Twitch vanuit den Xbox-gids plus jou kunt jou setup te eentje twee eenvoudige stappen beheren.”


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen stevenen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Nuchter circuit met virtuele versie te Gran Turismo 7 vergelijken 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt te maart zoals PlayStation-consoles 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 schrikkelmaand 2022 14:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader