Steam-leden kunnen games nu checken op Steam Deck-ondersteuning


Valve heeft ene speciale pagina online gezet waarin toneelspelers kunnen inloggen met hun Steam-account. Vervolgens schenkkan men zien welke games te hun bibliotheek totdat nu toe wegens Valve zijn getest met den Steam Deck. Noch alle games zijn getest wegens Valve, maar ie handel is ginds nog eeuwig mee bezig.

Games kunnen onder trio categorieën vallen: ‘Veriefied’ (werkt volmaakt op Steam Deck), ‘Playable’ (werkt op Steam Deck maar moeten mogelijk wegens den speler hier plus ginds gewendraken wordt) plus ‘Unsupported’ (werkt noch op Steam Deck, bijvoorbeeld alle vr-games).

Den voorafgaand lading Steam Decks wordt vanaf 28 sprokkelmaand verstuurd. Mensen diegene nu ene Steam Deck voorbehouden, kunnen hem op zijn vroegst stap te den tweede tweede van dit klas te ontvangst nemen.

Steam Deck is ene handheld-console-hybride diegene op ene aangepaste versie van SteamOS draait. Ie besturingssysteem is onder andere gewendraken op ie touchscreen van den machine. Daarnaast is ie mogelijk wegens ie toestel indien pc te usances plus andere programma’s plus gamelaunchers te installeren.


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen varen totdat 850 watt’ 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Huwelijk circuit met virtuele versie te Gran Turismo 7 vergelijken 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt te maart zoals PlayStation-consoles 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 sprokkelmaand 2022 14:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader