Echt circuit met virtuele versie in Gran Turismo 7 vergeleken


Ie gaat wegens Willow Springs International Raceway. Te ene tweede video vertelt coureur Dai Yoshihara meer overheen den totstandkoming van den vergelijking.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart uit op PlayStation 5 plus PlayStation 4. Ie nieuwe sector te den racefranchise pakt verschillende elementen uit ie uiterst recente sector te den reeks, Gran Turismo Sport, evenzeer den klassieke porties.

Gamer.nl plaatste voorheen dit maand ene uitgebreide preview van den spel: “Ie belangrijkste wapenfeit is daarbij ie tal beschikbare wagen’s. Ontwikkelaar Polyphony Digital communiceert voordat den lancering zo’n vierhonderd stuks, watten trouwhartig verwoord ene vrij ootmoedig ophoging is van ie totaal te Gran Turismo Sport. Welnu zijn dit te den nieuwe spel onderverdelen te trio groepen: recente modellen, occasions plus legendarische machines uit ie verleden. Elke wagen is zoals verwachting welnu uitgebreider te tunen dan uiteindelijk te ene GT-game: tal van onderdelen plus parameters zijn aanpasbaar, totdat aan ie omvang van den uiteindes van jouw achtervleugel! Den samenvoeging bepaalt voorts den prestatie-index van jouw wagen, ene soortgelijk systeem indien den Forza-games.”


 • The Ascent

  The Ascent komt te maart zoals PlayStation-consoles 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Electronic Arts

  EA hekelt directeurs plus managers diegene giftig werkgedrag toestaan 24 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 sprokkelmaand 2022 13:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader