EA hekelt directeurs en managers die giftig werkgedrag toestaan


Dat liet zij weten tijdens eentje speech op Dice 2022, beschreven op IGN. “Permitteren wij fair zijn: er zijn eentje veel pijnlijke koppen ter ie nieuwsbericht verschenen. Er zijn vertellen van verzuim plus rechtszaken, afkomstig van voormannen diegene noch konden voldoet aan den standaard diegene wij vooruitzien.”

Miele vervolgt: “Vrouwen wordt lastiggevallen, gepest, gemarginaliseerd, tegengehouden ter hun carrière plus minder betaald. Dit zijn werkelijke vertellen plus werkelijke mensen plus dit gebeurt binnenshuis bedrijven ter onze industrie. Wij hebben op z’n minst rechtschapene plus veilige werkomgevingen nodig.”

Miele noemde geen specifieke namen. Den afgelopen jaren ligt onder andere Ubisoft plus Activision Blizzard onder vuur voordat giftig werkgedrag plus ongelijke treatment van vrouwelijke werknemers. Watten Miele betreft wordt chefs vaker plus duidelijker verantwoordelijk gehouden voordat watten er gebeurt op den werkvloer.


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen stappen totdat 850 watt’ 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Re circuit met virtuele versie ter Gran Turismo 7 vergelijken 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt ter maart zoals PlayStation-consoles 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 sprokkelmaand 2022 14:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader