Bioware: 'Dragon Age 4 zit middenin productie'


Dat meldde general manager Gary McKay ter eentje blogpost. “Met den nieuwe Dragon Age zitten wij middenin vervaardiging, watten eentje massaal instinct is.” Hij vervolgt: “Wij uitbalanceren onzerzijds nu op ie uitbouwen van onze visie: ongelooflijke omgevingen, diepgaande personages, sterke gameplay, schrijven materiaal dat eentje impact maakt, emotionele filmpjes – plusteken veel meer.”

Eentje releasedatum is er nog steevast noch. Vorige week meldde verslaggever Jeff Grubb welnu dat den spel noch voordat staart 2023 uitkomt, maar dit is noch onderbrak EA plusteken Bioware zelf bevestigd. Straks dit klas is Bioware van project wegens meer blogs plusteken andere content rondom Dragon Age uit te brengen.

Voorts laat Bioware weten nu zowel aan den nieuwe Mass Effect te werken. “Ie team wordt geleid onderbrak Mike Gamble plusteken bestaat uit geoefend ontwikkelaars plusteken nieuwe getalenteerde mensen. Zij maken prototypes voordat nieuwe ideeën plusteken ervaringen. AAA-games voordat next-gen hebben veel tijdstip nodig wegens geproduceerd te wordt plusteken wij weten dat onze ventilatoren zij sneller willen hebben. Maar onze voorrang is kwaliteit, plusteken ie heeft tijdstip nodig dat te doordringen.”

Totdat slot wordt ter den blogpost gemeld dat Christian Daily, diegene sinds 2018 ter Bioware heeft gewerkt, vertrokken is. Hij werkte aan den nieuwe Dragon Age.


  • Paper Mario: The Origami King

    Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 24 schrikkelmaand 2022 10:02


  • Den uitgelezene Xbox-deals van den week 24 schrikkelmaand 2022 10:02


  • Deathloop

    Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 24 schrikkelmaand 2022 10:02


  • Sony rolt optie wegens PS5-captures via PlayStation App te porties uit 24 schrikkelmaand 2022 08:02


  • Via Xbox-dashboard schenkkan weer onmiddellijk zoals Twitch gestreamd wordt 24 schrikkelmaand 2022 08:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader