Bravely Default 2 is een miljoen keer verkocht


Dat heeft Square Enix via eentje Japanse tweet aangekondigd. Erin worden zowel artwork van den spel situeren wegens den mijlpaal te vieren. Den tweet is hieronder te zien.

Bravely Default 2 volgt viertal personages op ie continent Excillant, dat is verdeeld ter vijf koninkrijken. Ie vertelsel van den spel staat volledig los van den eerste twee porties voordat den 3DS, Bravely Default plusteken Bravely Second. Den spel is ontwikkeld om den Square Enix-studio achter den eerste Bravely Default plusteken Octopath Traveler.

Bravely Default 2 verscheen afgelopen sprokkelmaand op Nintendo Switch plusteken ter september op Steam. Den spel ontving eentje 7,5 op Gamer.nl: “Bravely Default 2 is indien eentje warm bad voordat mensen diegene smachten zoals den Final Fantasy-ervaring uit ie NES-tijdperk. Ie houdt vast aan veel van den herkenbare elementen, maar voert televisiekanaal toereikend vooruitgang toe wegens eentje frisse ervaring te bieden. Den langdradige kerkers plusteken herhaaldelijke gevechten wordt weids gecompenseerd om ie onderhoudende vertelsel plusteken den holte van ie job-systeem. Den combinaties met verschillende schoolklassen plusteken vaardigheden diegene hierdoor mogelijk geproduceerd wordt, zijn haastigheid eindeloos plusteken maken gevechten spectaculair plusteken uitdagend.”


 • Dirt 5

  Den PlayStation Plus-games van januari zijn gelekt 22 december 2021 16:12


 • Starfield

  Nieuwe artwork van omlijning ter Starfield getoond 22 december 2021 15:12


 • Dark Horse

  Embracer Group koopt comicuitgever Dark Horse Media 22 december 2021 15:12


 • PlayStation Store

  Uitverkoop op PlayStation Store is begonnen 22 december 2021 15:12


 • Warzone Festive Fervor

  Den Krampus zijn nu makkelijker te liquidatie ter Call of Duty: Warzone 22 december 2021 15:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader