'Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt in november 2022'


Dat meldt Peer Schneider, den medeoprichter van IGN, ter eentje recente zending van den IGN-podcast. Erin wordt gepraat overheen ie schaarste aan openwereldgames op den Nintendo Switch, waarna Schneider claimt: “Dat verandert komende november waarschijnlijk wanneer wij Breath of the Wild 2 spelen.”

Te den podcast meldt Schneider zowel dat hij tijdens The Spel Awards met mensen heeft gepraat plusteken dat Nintendo geestdriftig is overheen 2022. Ie waarheid dat ie voortzetting op Breath of the Wild noch tijdens The Spel Awards worden getoond, is volgens Schneider geen schatting dat den spel schrede ter 2023 uitkomt.

Ie voortzetting op Zelda: Breath of the Wild is alreeds eentje twee schooljaar geleden aangekondigd. Den spel worden voordien dit schooljaar tijdens Nintendo’s Rechtstreeks-uitzending lopend E3 getoond middels eentje trailer. Erin worden zowel 2022 mits releasejaar afgebeeld, alreeds is ie sindsdien stilzwijgend rondom den spel.


 • Loop Hero

  Loop Hero is nu kosteloos te claimen via Epic Games Store 21 december 2021 08:12


 • minecraft-winter-wonderland

  Nvidia creëert Winter Wonderland-map ter Minecraft voordat goede doelwit 21 december 2021 08:12


 • Cyberpunk 2077

  Modder voegt werkend metrosysteem toe aan Cyberpunk 2077 21 december 2021 08:12


 • Eigenaren pc-versie GTA: The Trilogy ontvangen kosteloos Rockstar-game 21 december 2021 08:12


 • Den ontwikkelaar overheen horrorgame Martha is Dead 20 december 2021 15:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader