Trotse cryptoboer op Twitter wordt direct 'gedoxt'


Den begin totdat ophef is, netwerk indien ie complete account, tijdelijk geheel verwijderd. Noch lang na ie verschijnen van Davidsons tweet slingerden anonieme Twitter-gebruikers den locatie van den cryptoboerderij den wereld ter — ie zogenaamde doxen. Davidson, diegene zelf ene handje hielp voort vragen overheen den hoeve ter detail te beantwoorden, verdween noch veel straks volledig van Twitter. 

Normaliter slaat doxen op ie porties van thuisadressen plusteken andere persoonlijke inlichting. Of dit metterdaad ene dox betreft, is enigszins betwijfelbaar. Davidsons cryptoboerderij lijkt zichzelf te bevinden ter ene overkoepelend datacenter, welke indien Amerikaans verhuurbedrijf middels ene publiek register te vinden is. Den tijdelijk populair gebleken tweets met den ‘gedoxte’ gegevens zijn vermoedelijk wegens diegene omstandigheden noch weggehaald van Twitter, waar ie porties van andermans privégegevens veelal wederrechtelijk is.

Origineel toonde Davidsons tweet videobeelden diegene indien tour van “slechts ene vierde” van zijn cryptoboerderij dienden. Ter nette rack-opstellingen waren honderden high-end videokaarten te zien, waaronder schijnbaar zowel veel Founder’s Editions van den RTX 3070 plusteken tal van AMD’s huiseigen RDNA2-kaarten. Den video vergaarde ter korte tijdstip meer dan drieënhalf miljoen impressies.

Verwijderde tweet van een cryptoboer die zijn mining-hardware trots toont per videorondleiding.

Davidson gaf daarbij zelf reeds aan dat veel van den kaartspel “onmiddellijk via Nvidia” plusteken andere vrouwen verkregen zullen zijn, tegen “veelbelovende roemen” daarbij. Voordat den omvangrijke menigte gamers diegene reeds wijd ene schooljaar met prijsinflatie plusteken voorraadproblemen ter hardware kampt, schoten diegene trotse claims ter ie verkeerde strot.

Davidson zullen welnu intenties hebben gehad wegens den gaming-kaarten weldra ter te uitwisselen voordat Nvidia’s CMP 170HX, ene nieuwe videokaart diegene specifiek bedoeld is voordat cryptomining. Ter reactie op andere Twitter-gebruikers gaf den cryptoboer aan dat hij eerst gaming-kaarten prefereerde, wegens onder meer hun “kalmaan ter ie doorverkopen”.

Den initiële ‘doxer’ worden op Twitter populair, ene enkele uitzondering daargelaten. Op ie sociale toneel zijn zaken indien cryptomining plusteken NFT’s reeds langer ene omstreden kwestie. Grootpraat overheen digitale valuta wordt, zeker den laatste twee maanden, vaker aangevochten met memes plusteken publieke kleineringen. 


 • AOC U28G2XU review: Den goedkoopste 4K 144Hz-monitor 19 december 2021 10:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel-driver blijkt zowel namen van Arc-gpu’s te verklappen 18 december 2021 16:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB memorie geleverd’ 17 december 2021 14:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plusteken nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader