Psychonauts 2-studio heeft meerdere projecten in de maak


Dat laat ie handelsbedrijf, dat tegenwoordig onderdeel is van Microsoft, weten ter ene blogpost op crowdfundingplatform Fig. “Den studio bestaat nu uit diverse teams diegene zijn begonnen aan verschillende projecten waarvan jullie volgens onzerzijds gaan smullen.”

Overheen den precieze inhoud van dit nieuwe projecten is nog niets vertrouwd. “Wij vasthouden erbij Double Fine van uitproberen. Elke spel biedt ene mogelijkheid wegens nieuwe ideeën te verkennen, honingdrank nieuwe visuele stijlen, gameplay plusteken emoties.” 

Ie vroeger dit schooljaar verschenen Psychonauts 2 worden juist ontvangen. Op Gamer.nl scoorde den spel ene 8,5: “Psychonauts 2 is misschien noch den uiterst afgewerkte platformer uiteindelijk, maar netwerken zoals ie eerste onderdeel barst dit avontuur van den slimme vondsten plusteken creativiteit. Den uitstapjes zoals ie binnenste van ie brein zijn noch louter lollig plusteken origineel, maar zweven eeuwig op verrassende wegen samen met ie intrigerende hoofdverhaal. Den uitgebreide personages van bonte personages plusteken den met toegevoegd’s gevulde spelwereld uitvoeren den surplus van ie werkgelegenheid. Ermee heeft Psychonauts na intact lang wachten tenslotte ene waardig voortzetting gekregen.”


 • Dragon Ball FighterZ

  Verrassend personage voordat Dragon Ball FighterZ onthuld 20 december 2021 08:12


 • Little Devil Inside

  Little Devil Inside komt schrede staart volgend schooljaar uit 20 december 2021 08:12


 • Gran Turismo 7

  Gran Turismo 7 inhouden meer dan negentig circuit-layouts 20 december 2021 08:12


 • Final Fantasy 7 Remake

  Journalisten losbreken pc-versie Final Fantasy 7 Remake be 20 december 2021 08:12


 • Reeds verdwijderd beeld van een mining-opstelling van een cryptoboer op Twitter.

  Trotse cryptoboer op Twitter wordt rechtstreeks ‘gedoxt’ 20 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader