PS5-games op een externe ssd: zo zet je ze erop


Ene ssd bijsluiten op den PlayStation 5 is zo gepiept. Jouw sluit den externe telefoonschijf aan via den meegeleverde kabel. Zet voorgerecht den PlayStation 5 aan plus zekering dan den usb-kabel van den ssd ter ene beschikbare poort. Ie systeem herkent ie externe memorie meteen. Ga vervolgens zoals Instellingen (rechts bovenin ie hoofdmenu) > Opslag > Uitgebreide USB-opslag plus dan zie jij den zo gekoppelde externe telefoonschijf meteen staan. Selecteer ter dit venster den optie Games plus apps plus druk op den optie PS5-games verschuiven. 

PS5-games verschuiven van plus zoals ene ssd

Nu verschijnt er ene opsomming met games ter beeld diegene te verschuiven zijn. Selecteer den spel diegene van den inwonende zoals den externe ssd moeten gaan (geef diegene spel ene vinkje mee). Druk vervolgens op den Verschuiven-knop rechts ter beeld. Nu verschijnt er ene pop-up ter beeld. Ter diegene pop-up staat onder meer den melding dat PlayStation 5-games inclusief te spelen zijn vanaf den inwonende ssd. Wil jij ene PS5-game spelen, dan moeten jij hem dus weer verschuiven, maar dit keer zoals ie inwonende memorie. Mits dat geen probleem is, druk jij op OK.

Ene reden wegens games op ene externe ssd te plekken, is zodat jij zij kunt meenemen zoals jij vrienden. Zo paardenhoeven jullie noch te wachten totdat er intact watten GB’s zijn ingehaald plus hoornschoen jij ene spel inclusief maar even te kopiëren zoals ie inwonende memorie van den PlayStation 5 van jij vriend(ter).

Jouw moeten den ssd dan welnu voorgerecht veilig ontkoppelen van jij inherent PS5. Dat handelen jij ter hetzezelfde Uitgebreide USB-opslagmenu, zoals hierboven verwoord, via den optie Veilig wegdoen uit PS5. Druk op diegene lichtknop plus druk vervolgens op OK plus dan weet jij zeker dat er geen computerbestanden schaden. Ie vermag namelijk zijn dat den PlayStation 5 netwerken ene update binnenhaalt of ene update installeert. Mits den ssd dan opeens uit den PS5 verdwijnt, vermag dat voordat problemen zorgen.

Op ie uur dat den PS5-games zoals ie inwonende memorie van den console gebracht willen wordt, herhaal jij simpelweg den stappen zoals hierboven beschreven. Selecteer weer den optie PS5-games verschuiven, geef den spel diegene verplaatst moeten wordt ene vinkje plus bevestig jij voorkeur. Ie is verder welnu mogelijk PlayStation 4-games ge te spelen van externe harde schijven. PS4-games verschuiven gaat eveneens via ie spijskaart Uitgebreide USB-opslag plus dan den optie PS4-content verschuiven. Sommige games hebben dan iets kortere laadtijden, dus dat is intact klein.


 • Xbox Series X

  Xbox Series X-opslag uitbreiden: zo handelen jij dat goedkoop 14 december 2021 12:12


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jij stick drift 07 december 2021 09:12


 • Rood Playstation 4 Dualshock 4 controller

  PS4-controller wil noch verbinden? Zo los jij ie op 30 november 2021 10:11


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie bezuinigen met consoles plus pc: zo handelen jij dat 23 november 2021 11:11


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 samenkoppelen: zo handelen jij dat 16 november 2021 15:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader