Loop Hero is nu gratis te claimen via Epic Games Store


Den gezegend indiegame schenkkan totdat 17:00 uur vandaag kosteloos geclaimd wordt via den Epic Games Store. Ie is ermee onderdeel van Epics viering van den feestdagen, waarbij ie winkelbedrijf dagelijks eentje spel kosteloos weggeeft.

Loop Hero laat toneelspelers selecteren tussen verschillende schoolklassen plus kaartendecks. Vervolgens gaat men op eentje random gegenereerd avontuur, waardoor geen speelsessie idem is. Toneelspelers tradities mythische kaartspel wegens vijanden, panden plus terreinen te plekken plus zo ie hoofdrolspeler eentje unieke loop te permitteren geoefend. Toneelspelers kunnen eentje overlevingskamp uitbreiden tijdens elke speelsessie.

Loop Hero scoorde eentje 8 op Gamer.nl: “Loop Hero combineert genres, maar ie resultaat is uitermate inherent. Dit mysterieuze deckbuilder annex roguelite annex towerdefensegame is daarenboven veel dieper dan-ie op ie eerste gezicht lijkt. Ie kost even watten moeite den spelmechanieken te leren weten, maar jouw krijgt ginds eentje uitermate spelletje voordat terug waar jouw met kalmaan verslingerd aan raakt.”


 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  ‘Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt te november 2022’ 21 december 2021 08:12


 • minecraft-winter-wonderland

  Nvidia creëert Winter Wonderland-map te Minecraft voordat goede mikpunt 21 december 2021 08:12


 • Cyberpunk 2077

  Modder voegt werkend metrosysteem toe aan Cyberpunk 2077 21 december 2021 08:12


 • Eigenaren pc-versie GTA: The Trilogy ontvangen kosteloos Rockstar-game 21 december 2021 08:12


 • Den ontwikkelaar overheen horrorgame Martha is Dead 20 december 2021 15:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader