'Leegloop bij Ubisoft had impact op game-ontwikkeling'


Uit interviews met ‘eentje twaalf’ huidige plus voormalige werknemers blijkt veel ontwikkelaars ie concern verlieten wegens ‘lage lonen’, ‘eentje volwassene hoeveelheid andere werkgerelateerde kansen’, ‘frustraties inzake den creatieve wending van ie concern’ plus ‘ongemak overheen Ubisofts werkwijze van wangedrag’.

Te 2021 vertrokken vijf van den uiterst prominente ontwikkelaars van Far Cry 6 plus twaalf van ie te 2020 verschenen Assassin’s Creed Valhalla. Zowel vertrokken er te den afgelopen zes maanden minstens zestig medewerkers te Ubisoft Toronto of Montreal.

Volgens twee ontwikkelaars zullen ie vertrek eentje negatieve stemkracht hebben op den ontwikkeling van games. Sommigen zullen den afgelopen anderhalf schooljaar daarnaast ‘The Great Uittocht’ vermeld.

Te eentje vraaggesprek met Axios beaamt Ubisoft dat ie percentage dat ie concern verlaat – 12 procent – waarachtig hoger is dan normaal. Ie concern zegt echter sinds april 2600 nieuwe werknemers te hebben aangenomen. Zowel verstrekken ie aan vanaf november den lonen van Canadese werknemers met minstens vijf procent te hebben verhoogd.

Ubisoft ligt sinds 2020 onder vuur wegens verschillende aanklachten van wangedrag plus seksuele vreesaanjaging. Ondanks ie vertrek van verschillende managers zegt belangengroep A Better Ubisoft, gevormd doorheen huidige plus voormalige werknemers wegens eentje betere werkomgeving te verwerkelijken, nog steeds weinig vertrouwen te hebben te den samenvoeging van ie huidige leiderschap.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo inhouden ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voorbinden nieuwe Intel-koeler te aktie 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk steun voordat 60 frames vanaf tel 21 december 2021 15:12

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader