Intel: chiptekort duurt tot 2023


Dat meldt den Japanse krant Nikkei.  “Ie algemene halfgeleidertekort is stoer, plusteken den halfgeleiderindustrie groeide voordat Covid reeds 5 procent vanaf klas”, zegt Gelsinger tijdens eentje visite aan Maleisië.

“Covid heeft den productieketen verstoord. Den vraag is daarbij gestegen met 20 procent ten opzichte van ie klas ervoor, plusteken verstoorde toeleveringsketens hebben eentje vitaal gat gecreëerd. Diegene geëxplodeerde vraag is gebleven.

Intel investeert zowel ter den Verenigde Staten, Europa plusteken Azië ter eentje hogere productiecapaciteit van chips. Volgens den CEO ‘toestaan ie echter even’ voordat ie winkelbedrijf schenkkan reageren op den toegenomen vraag.

Ie tekort aan halfgeleiders voordat chips heeft eentje negatieve stem op ie aanbod van consoles plusteken pc-componenten. Zowel Nintendo, Sony mits Microsoft hebben gedeclareerde den vraag zoals nieuwe hardware noch ter te kunnen liefhebben.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voorbinden nieuwe Intel-koeler ter daad 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk sponsoring voordat 60 frames vanaf tel 21 december 2021 15:12


 • Ubisoft

  ‘Leegloop ter Ubisoft had impact op game-ontwikkeling’ 21 december 2021 14:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader