Hot Wheels Unleashed is een miljoen keer verkocht


Ie gaat wegens den fysieke plusteken digitale edities van den spel onder elkander opgeteld. Dat maakt ie den snelst verkochte spel van Milestone uiteindelijk. Den spel verscheen op 30 september op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One.

Toneelspelers scheuren te Hot Wheels Unleashed met allerlei voertuigen uit ie Hot Wheels-universum overheen den uiterst duizelingwekkende racebanen. Men vermag zowel zelf parcoursen construeren wegens daarginds vervolgens op te racen. Voorts heeft den spel ene splitscreenmodus voordat twee toneelspelers plusteken vermag er online met maximaal twaalf mensen gespeeld wordt. Den te den track editor gemaakte parcoursen kunnen zowel online verdeeld wordt.

Hot Wheels Unleashed worden met ene 6 beloond op Gamer.nl: “Hoewel Hot Wheels Unleashed best ene aardige racegame is, houdt ie den voetlicht noch lang vast. Omgevingen voelen ongeïnspireerd, ie racen voegt niets nieuwsbericht toe plusteken ie verzamelen van nieuwe automaat’s is noch re noodzakelijk. Ie is iedereen noch slecht, maar verwachten zeker noch den kwaliteit van ene Mario Kart. Online of met vrienden op den bankgebouw vermag ie nog welnu even interesseren. Ie kernwoord is echter ‘even’.”


 • Overwatch

  Overwatch is den komende weken kosteloos speelbaar 21 december 2021 10:12


 • The Game Awards

  The Spel Awards 2021 worden wegens 85 miljoen mensen bekeken 21 december 2021 10:12


 • PC Games

  Den lieve pc-games van 2021 volgens den gas van Gamer.nl – Tussenstand 21 december 2021 10:12


 • The Witcher Blood Origin

  Eerste beeldhouwwerken van The Witcher: Blood Origin-serie getoond 21 december 2021 10:12


 • Torchlight 3

  Embracer start overname van Torchlight- plusteken Strak Trek Online-uitgever 21 december 2021 10:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader