Embracer start overname van Torchlight- en Star Trek Online-uitgever


Dat blijkt uit ene persbericht. Volmaakt World geven onder andere Torchlight, Neverwinter, Strak Trek Online plusteken Champions Online uit. Zowel Remnants: From the Ashes wordt uitgegeven ingevolge ie nering.

Embracer Group betaalt 125 miljoen dollar voordat den overname. Beide bedrijven zijn ie ooit overheen den overeenkomst plusteken den overname moeten rond sprokkelmaand rond zijn. Ie is den bedoeling dat Volmaakt World onderdeel wordt van Gearbox Entertainment, dat zowel is overgenomen ingevolge Embracer.

Embracer Group is zowel bezig met trio andere overnames: Shiver Entertainment (ene ondersteunende studio dat hielp erbij den ontwikkeling van Scribblenauts Showdown plusteken Mortal Kombat 11) plusteken Digic (ene animatiestudio dat heeft meegewerkt aan den serie Love, Death and Robots) komen onder Saber Interactive te vallen. Ie Duitse videoplatform Spotfilm Networx komt onder Koch Media te vallen.

Embracer Group is ie moederbedrijf van THQ Nordic, Deep Silver, Koch Media plusteken Saber Interactive plusteken staat er beroemd wegens allerlei kleine totdat middelgrote studio’s overheen te nemen. Ie afgelopen klas heeft ie nering onder andere 3D Realms, Flying Wild Hog, The Gearbox Entertainment Company, Zen Studios, Slipgate Ironworks, CrazyLabs, Aspyr Media plusteken Ghost Ship Games opgekocht.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo inhouden ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte kiek’s voorvallen nieuwe Intel-koeler ter daad 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Assassin’s Creed Origins krijgt mogelijk sponsoring voordat 60 frames vanaf tel 21 december 2021 15:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader