De beste pc-games van 2021 volgens de bezoekers van Gamer.nl – Tussenstand


Dit wetsartikel wordt mee mogelijk vervaardigd vanwege ROG. Lees hier watten dat betekent.

Tussenstand

Na zowat ene week stemmen is ie tijdstip wegens den balans op te maken. Ene korte conservenblik op den top 5 laat zien dat Microsoft dit schooljaar op pc-gebied zeer prominent is, met Forza Horizon 5, Age of Empires 4 én Halo Infinite indien den trio uiterst populaire games. Den top 5 wordt afgesloten vanwege ie survivalfenomeen Valheim plus co-op-game – plus voorts GOTY-winnaar op The Spel Awards 2021 – It Takes Two.

1. Forza Horizon 5

2. Age of Empires 4

3. Halo Infinite

4. Valheim

5. It Takes Two

Forza Horizon 5

Stem totdat 24 december

Voorgaande is nog lang noch den definitieve top 5: verschuivingen zijn absoluut nog mogelijk. Stem daarom nog totdat plus met 24 december op jouw favoriete pc-games van 2021, waarna den stembussen sluiten plus den tien uiterst populaire titels wordt onthuld. Moge den uitgelezene zegevieren!

Regels

Aan den stemronde zit zoals gewoonlijk ene tal spelregels. Zo gaat ie wegens games diegene dit schooljaar op pc zijn verschenen, uitsluitend remasters plus ports. Titels indien Ghost of Tsushima, diegene voordien voordat PlayStation 4 verscheen, is dus uitgesloten van rouwbeklag. Zowel uitbreidingen plus collecties van meerdere games uitvoeren noch mee.

Dat houdt zowel te dat den omlijsting ene opeenhoping multiplatformgames inhouden, plus noch slechts pc-exclusieve games. Den pc te nu eenmalig ene prachtig podium wegens titels indien Battlefield 2042, Marvel’s Guardians of the Galaxy plus Psychonauts 2 op te spelen. Uiteraard ben jij welnu vrij wegens te stemmen op ‘typische’ pc-toppers van dit schooljaar, zoals Age of Empires 4, Humankind plus Inscryption.

Stemmen op den omlijsting is vrij simpel: vul te ie stemformulier hieronder jij absolute top trio pc-games van 2021 te vanwege erbij elke waardigheidstitel aan te geven op welke positie dit hoort. Ontbreekt ene spel? Geef dan oplossing te ie tekstveld onderaan.

Halo Infinite

Nog geen game-pc?

Den uitgelezene pc-games volgens den community van Gamer.nl wordt mee mogelijk vervaardigd vanwege den ROG Zephyrus M16, ene ultradunne gaminglaptop diegene uitermate geschikt is voordat den uitgelezene pc-games van 2021. Den Zephyrus M16 beschikt overheen ene i9-11900H-cpu, Nvidia Geforce RTX 3070-videokaart plus ene WQHD-scherm met ene verversingssnelheid van 165 Hz,  3 milliseconden vertragingstijd plus support voordat Dolby Vision.

Lees hier meer overheen den ROG Zephyrus M16.

rog

Stemmen

Stem hieronder of via dit listig!Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader