Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk ondersteuning voor 60 frames per seconde


Dat meldt ie officiële Twitter-kanaal ter ere van Assassin’s Creed Day. Vermoedelijk gaat ie wegens ene update voordat den PlayStation 5- plus Xbox Series X- plus S-versie van den spel. Ie uiterst recente percentage, Assassin’s Creed Valhalla, beschikt zowel overheen ene prestatiemodus diegene zestig frames vanaf tel beoogt.

Assassin’s Creed Origins verscheen ter 2017 voordat Playstation 4, Xbox One plus pc plus speelt zichzelf be ter Egypte. Ie betrof den eerste ‘actie-rpg’ ter den reeks plus ontving twee uitbreidingen: The Hidden Ones plus The Curse of the Pharaohs.

Op 10 maart 2022 verschijnt ene derde vergroting voordat Assassin’s Creed Valhalla, genaamd Dawn of Ragnarök. Den spel bevatten ene nieuwe personages plus speelt zichzelf netwerk mits enkele missies ter den hoofdgame be ter den verschillende Noorse dimensies, specifiek ie dwergenrijk Svartalfheim. Daarheen vindt Ragnarök positie, den teloorgang van den goden.


 • Officiële productfoto van een Ayaneo-handheld.

  Volgende handheld van Ayaneo bevatten ‘next-gen AMD-kernen’ 21 december 2021 17:12


 • Diablo 4

  Blizzard licht endgame Diablo 4 uit 21 december 2021 15:12


 • Gelekte foto van de Laminar RH1-standaardkoeler van Intel in gebruik.

  Gelekte plaatje’s voorvallen nieuwe Intel-koeler ter handeling 21 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Intel Arc-processor uit de Alchemist-generatie (DG2).

  Intel: chiptekort toestaan totdat 2023 21 december 2021 15:12


 • Ubisoft

  ‘Leegloop onder Ubisoft had impact op game-ontwikkeling’ 21 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader