George R.R. Martin: 'Elden Ring ziet er ongelooflijk uit'


Martin, diegene vooral beroemd is wegens zijn A Song of Ice and Fire-boeken, heeft meegeholpen aan ie creëren van den wereld plusteken ie achtergrondverhaal van Elden Stadionring. Ter ene korte blog vertelt hij meer overheen zijn betrokkenheid onder ie spel plusteken zijn zienswijze overheen ie eindresultaat.

“Ene tal klas geleden namen Hidetaka Miyazaki plusteken zijn team voeling op vanuit Japan. Zij vroegen mij of ik kon promoten met ie creëren van ene achtergrondverhaal plusteken den geschiedenis van ene nieuwe spel waar zij aan werkten. Videogames zijn noch re mijn ding – ofschoon heb ik welnu strategiegames mits Railroad Tycoon, Romance of the Three Kingdoms plusteken Master of Orion gespeeld – maar dit aanbod wasgoed te synoniem wegens overheen te slaan.”

Hij vervolgt: “Miyazaki plusteken FromSoftware maakten baanbrekende waar met prachtige kunst, plusteken zij hadden watten worldbuilding van mij nodig: ene diepe, duistere wereld diegene mits fundering kon dienen voordat den spel diegene zij wilden maken. Toevallig vind ik ie omvangrijk wegens werelden te creëren plusteken geschiedenis te verzinnen.”

Hij concludeert: “Ik deed mijn ding, gaf mijn werkgelegenheid aan mijn nieuwe vrienden ter Japan plusteken vanuit ginds konden zij voorts. Plusteken waarna vlogen den jaren voorbij. Videogames zijn tegenwoordig zo vitaal mits films (groter zelfs)… plusteken hebben nipt zoveel tijdstip nodig wegens vervaardigd te wordt. Maar den dag van Elden Stadionring is tenslotte ter aantocht. Plusteken ik moeten zeggen, ie ziet er ongelooflijk uit.”

Elden Stadionring worden ter 2019 aangekondigd voort verspiller Bandai Namco plusteken ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games mits Dark Souls, Bloodborne plusteken Sekiro: Shadows Diegene Twice. Den spel komt op 25 schrikkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc.


 • Battlefield 2042

  ‘Eerste seizoen Battlefield 2042 begint ter maart’ 20 december 2021 15:12


 • Resident Evil Village

  Resident Evil Village is dit klas ie vaakst uitgespeeld 20 december 2021 15:12


 • Den vergeten reviews van ie klas 20 december 2021 12:12


 • The Vanishing of Ethan Carter

  The Vanishing of Ethan Carter kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 20 december 2021 11:12


 • Final Fantasy 7 Remake

  Kosteloos update voordat PS Plus-versie Final Fantasy 7 Remake bevestigd 20 december 2021 11:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader