'Eerste seizoen Battlefield 2042 begint in maart'


Den overheen ie generaal betrouwbare dataminer Temporyal heeft twaalf weken aan uitdagingen voordat ie pre-seizoen van Battlefield 2042 gevonden. Vermits diegene sinds den lancering van den spel vacant zijn, zullen ie dus uiteraard zijn dat ie eerste seizoen te maart van start gaat.

Voorheen liet Dice ofschoon weten dat ie eerste seizoen noch op of kort na den lancering van den spel uit zullen komen. Ie handelsbedrijf wil zichzelf voorgerecht uitlijnen op ie wegwerken van bugs plusteken andere problemen.

Den dataminer claimt zowel te hebben vernomen dat den nieuwe opbergmap diegene honingbij seizoen één hoort Exposure heet. Den opbergmap zullen zichzelf weergeven te eentje onderzoeksfaciliteit te Brits-Columbia. 


 • Den ontwikkelaar overheen horrorgame Martha is Dead 20 december 2021 15:12


 • Elden Ring

  George R.R. Martin: ‘Elden Stadionring ziet er ongelooflijk uit’ 20 december 2021 15:12


 • Resident Evil Village

  Resident Evil Village is dit schooljaar ie vaakst uitgespeeld 20 december 2021 15:12


 • Den vergeten reviews van ie schooljaar 20 december 2021 12:12


 • The Vanishing of Ethan Carter

  The Vanishing of Ethan Carter kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 20 december 2021 11:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader