Xbox Series S is de console van het jaar


Watten grondwerk doorheen mijn mailbox leert mij dat ik den Xbox Series S op 1 januari van dit schooljaar besteld heb. Ie wasgoed ene afname diegene ik slechts tegenover mijzelf plusteken anderen kon verantwoorden doorheen creatief met cijfers wegens te gaan. Den console zelf kostte destijds 299 euro, plusteken met ene handig ‘trucje’ kon ik er voordat den prijs van trio jaarabonnementen Xbox Live Gold meteen 36 maanden Spel Pass erop nemen.

Voordat pakweg 450 euro zat ik dus totdat 1 januari 2024 gebakken. Mits ik nou te diegene tijdstip louter den spellen speelde diegene op Microsofts gamedienst vacant kwamen,  wasgoed ik praktisch kosteloos aan ie gamen. Sterker nog, werkelijk zullen ik gewoon dik strafbaar gaan bezuinigen op dit methode. Dat is nog ooit ene smaakvol voornemen wegens ie schooljaar mee te opstarten.

"Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

Spel changer 

Te den praktijk liep ie natuurlijk verschillend. Ik kocht nog steeds games op den Switch, waarvan ik dan nog op den dag van afname hoorde dat zij zowel gewoon op Spel Pass stonden. Plusteken ik bleef stug titels voordat den PlayStation 5 verkregen, want hè, verschillend had ik diegene zowel maar voordat niets gekocht. Weliswaar vond er den afgelopen twaalf maanden ene duidelijke verschuiving positie. Den eShop plusteken PlayStation Store bezocht ik nauwelijks meer. Te positie daarvan scrolde ik tijdschrift doorheen ie nieuwe aanbod van Spel Pass.

Zowel veranderde den methode waarop ik tegen den engageren van Microsoft aankeek. Waarna ik ie jaarkaart netwerken had genomen, raakte ik nogal overweldigd doorheen ie enorme aanbod. Ik voelde mij waarna zowat verplicht wegens alle toptitels diegene ik nog noch had gespeeld tegelijkertijd te trachten, met indien gevolg dat ik geen van dit games voldoende tijdstip plusteken voetlicht gaf. Tussentijds installeer ik mondjesmaat watten spellen diegene mij welnu wieg toeschijnen, plusteken veelal weet op zijn minst ene ervan welnu te beklijven. 

Xbox Game Pass

Gered van mijn backlog

Zo heb ik afgelopen schooljaar weliswaar best watten gespeeld watten verschillend voorgoed op den virtuele backlog had blijven staan. Ik noem ene Narita Boy, Curse of the Dead Gods, The Artful Escape, Sable, Exo One, The Medium plusteken op den valreep The Gunk plusteken Firewatch, nog zo’n topper diegene ik gewoonweg heb gemist, maar dankzij Spel Pass alsnog ene mogelijkheid ga geven tijdens dit donkere dagen. Ik heb lang noch alles van diegene schilderijlijst feitelijk uitgespeeld, maar ik schenkkan zij te ieder geval afstrepen van dat zeurende lijstje te mijn schoolhoofd. Den zeer beperkte schijfruimte van den Series S helpt mij daarbij, want ik schenkkan ie mij noch veroorloven wegens alles maar geïnstalleerd te toestaan staan. Uit ie oog, uit ie hart.

Ie aanbod van Spel Pass is daarnaast zulk verscheiden plusteken interessant dat ie mijn steevast aanwezige drang wegens ‘up-to-date’ te blijven op ie regio van games weet te temmen. Ik heb nog nooit zo weinig games gekocht indien dit schooljaar, maar ik heb er meer dan uiteindelijk gespeeld. Den Series S plusteken Spel Pass zorgen er samen voordat dat ik netwerken voldoende geldelijk invested ben wegens den brede uitverkoring titels ene rechtschapene mogelijkheid te toestaan, zonder dat ik daarvoor ene tweede lening moeten afsluiten. 

Ik heb nog nooit zo weinig games gekocht indien dit schooljaar, maar ik heb er meer dan uiteindelijk gespeeld.

Firewatch

Next-when?

Te ene schooljaar dat den next-gen consoles nooit op voorraad waren plusteken spellen daardoor nog nauwelijks hun grafische potentie hebben benut, bleek den Series S den perfecte spelcomputer wegens te ontdekken hoeveel leuks er alsnog op maandelijkse voet uitkomt. Zowel alreeds is ie op diegene console dan misschien noch zo smaakvol indien op den Series X of PlayStation 5. Ie gaat toch nog welnu ene tijdje duren voordat den game-industrie volledig next-gen gaat. Totdat diegene tijdstip is den Series S vrij letterlijk den uitgelezene console diegene jij kunt kopen. Diegene andere twee zijn namelijk noch verkrijgbaar. Plusteken geef toe: den Series S is zowel gewoon den mooiste van den trio.  

Elke zaterdag verschijnt er ene katern op Gamer.nl diegene (veelal) ingaat op actuele gebeurtenissen. Lees zowel:


 • Remasters zijn noch den uitkomst 11 december 2021 08:12


 • Guardians of the Galaxy

  Marvel’s Guardians of the Galaxy snapt vuren noch 27 november 2021 08:11


 • Ik leerde met Unpacking mij voordat te toebereiden op ie samenwonend 20 november 2021 08:11


 • Halo 2

  Halo 2 is ene wond diegene nooit heelt 13 november 2021 08:11


 • Tijd

  Games: wie heeft er nog tijdstip voordat? 06 november 2021 08:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader