Scripts van seizoen 3 van The Witcher zijn bijna af


Dat meldt showrunner Lauren Schmidt Hissrich te eentje vraaggesprek met Techradar. “Wij zijn nagenoeg klaar met ie script plusteken ie is omvangrijk. Ik ben hevig geestdriftig overheen ie seizen, want ie is gebaseerd op mijn favoriete proza te den saga: The Time of Contempt.”

The Time of Contempt – te ie Nederlands beroemd mits Den Jaren van Verachting – is ie tweede volledige The Witcher-boek dat kwam na Blood of Elves plusteken twee verhalenbundels. 

Hissrich: “Ik heb ie intu dat seizoen één plusteken twee ie stadion voordat ofschoon ie volwassene dat staat te plaatsvinden hebben gecreëerd.” Er is echter nog veel werkgelegenheid aan den zaak: “Nu begint ie werkelijke creatieve veranderingsproces. Wij hebben den scripts, nu halen wij den regisseurs plusteken den acteurs erop, plusteken vooroverduiken wij dieper, weerspiegelen wij plusteken gaan wij er voordat zorgen dat dit ie perfecte seizoen wordt.”

Ie eerste seizoen van The Witcher verscheen te december 2019, plusteken ie tweede seizoen staat sinds gisteren op Netflix. Beide seizoenen is uit acht afleveringen. Ie is noch beroemd of er weer twee schooljaar komt te zitten tussen den release van ie tweede plusteken derde seizoen. Te 2022 moeten welnu eentje next-gen update voordat The Witcher 3: Wild Hunt wordt uitgebracht voort CD Projekt Red.


 • Ghostbusters

  Ghostbusters-acteur bevestigt overkomst van nieuwe spel 18 december 2021 10:12


 • Back 4 Blood

  Tencent neemt den ontwikkelaar van Back 4 Blood overheen 18 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Meer verwittiging overheen Hogwarts Legacy volgt te 2022 18 december 2021 09:12


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie schooljaar 18 december 2021 08:12


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plusteken 19 december 17 december 2021 17:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader