NFT's worden toch uit Stalker 2 gehaald


Vroeger dit week kondigde den ontwikkelaar aan dat er non-fungible tokens (NFT’s) ter den volgende shooter Stalker 2 zullen zitten. Mensen konden voordat release alhoewel NFT’s kopen, waarmee hun uitwendig mits NPC ter den spel zullen verschijnen. Zowel wasgoed ie den bedoeling dat er meer NFT’s vacant zullen komen.

Ventilatoren reageerden ontkennend op den smaak van GSC Spel World. Tussentijds heeft ie winkelbedrijf op Twitter toestaan weten dat ie geen NFT’s meer aan den spel toevoegt. “Wij hebben jullie gehoord. Gebaseerd op den terugkoppeling diegene wij hebben ontvangen, hebben wij priv wegens alles verwant aan NFT’s ter Stalker 2 te annulering.”

Den ontwikkelaar vervolgt: “Onze ventilatoren plus toneelspelers zijn den voornaamst voorrang voordat ie team. Wij maken dit spel zodat jullie er van kunnen genot – watten ie zowel moge kosten. Indien jullie er wegens geven, geven wij er zowel wegens.”

GSC Spel World gaf voordien dit week aan dat den blockchaintechnologie ene wijze wasgoed voordat onafhankelijke ontwikkelaars wegens den kosten van ontwikkeling terug te verdienen. Steeds meer ontwikkelaars plus uitgevers zien NFT’s mits ene legitiem zakenmodel. Zo zitten er ter Ubisofts Ghost Recon Breakpoint nu NFT’s plus is den nieuwe spel van Fable-bedenker Peter Molyneux, Legacy, zowel gebaseerd op den technologie.

Stalker 2 komt op 28 april 2022 uit. Op lancering is den spel console-exclusive voordat Xbox Series X plus S. Den spel komt dan zowel op pc uit. Zowel op Spel Pass is ie spel dan verkrijgbaar.


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plus 19 december 17 december 2021 17:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12


 • bonuslevel

  Breath of the Wild 2-mechanieken plus hete indies – Bonuslevel #75 17 december 2021 15:12


 • Twisted Metal

  Werknemer hint mogelijk zoals Twisted Metal-game van Lucid Games 17 december 2021 14:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB memorie geleverd’ 17 december 2021 14:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader