Ghostbusters-acteur bevestigt komst van nieuwe game


Dat meldt den onderaannemer, vertrouwd voordat zijn rol indien Winston Zeddemore te Ghostbusters, te ene vraaggesprek met Countdown City Geeks. “Ik heb televisiekanaal ene e-mail gekregen, want wij doet ene nieuwe spel. Zij plannen nu den opnames te plusteken ik weet noch zeker wie er meedoet. Ik weet dat ik plusteken (Dan Aykroyd) ie doet, denken ik, maar ik weet noch zeker of (Bill Murray) iets gaat doet.”

Voorheen dit najaar meldde Raphael Saadiq van Illfonic, den ontwikkelaar van Friday the 13th plusteken Predator: Hunter Ground, reeds dat er mogelijk aan ene Ghostbusters-game gewerkt wordt. Ondanks dat is ie spel nog nooit officieel aangekondigd.

Hudson wist geen specifieke details te vermelden overheen den spel of op watten voordat methode ie spel past hierbinnen den verhaallijn van den Ghostbusters-franchise. “Ik eet noch wanneer ie spel uitkomt, maar ie gebeurt zeker te weten.”


 • Back 4 Blood

  Tencent neemt den ontwikkelaar van Back 4 Blood overheen 18 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Meer kennisgeving overheen Hogwarts Legacy volgt te 2022 18 december 2021 09:12


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie schooljaar 18 december 2021 08:12


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plusteken 19 december 17 december 2021 17:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader