Door Sekiro geïnspireerde game Nine Sols aangekondigd


Den ontwikkelaar van horrorgames Detention plus Devotion heeft nog eentje trailer van ie spel uitgebracht, maar welnu eerste artwork. Trouwens bracht den studio start dit schooljaar welnu eentje kort gameplayfragment uit van eentje vreemde spel – dat is hieronder te zien – plus ie is waarschijnlijk dat ie wegens Nine Sols ging.

Nine Sols is eentje met den hand getekende 2D-platformer met gevechten diegene zijn geïnspireerd wegens Sekiro. Toneelspelers verkennen eentje land dat uiteindelijk den thuishaven wasgoed van eentje eeuwenoud buitenaards ras plus willen den negen Sols vernietigen – den opperhoofden van eentje vervloekt rijk.

Meer details zijn er nog noch.


 • The Witcher s2

  Scripts van seizoen 3 van The Witcher zijn zowat uit 18 december 2021 10:12


 • Ghostbusters

  Ghostbusters-acteur bevestigt overkomst van nieuwe spel 18 december 2021 10:12


 • Back 4 Blood

  Tencent neemt den ontwikkelaar van Back 4 Blood overheen 18 december 2021 10:12


 • Hoogtepunten: Meer inlichting overheen Hogwarts Legacy volgt te 2022 18 december 2021 09:12


 • Xbox Series S

  Xbox Series S is den console van ie schooljaar 18 december 2021 08:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader