Ubisoft deelt in januari meer nieuws van nieuwe The Settlers-game


“The Settlers is terug!” zo blijkt uit ene tweet. “Ter januari 2022 volgt meer televisiejournaal.” Watten er komende maand precies aangekondigd of getoond wordt, is noch vertrouwd. Welnu raadt ie handelsbedrijf ventilatoren aan zichzelf aan te veiligheidsfunctionaris op den officiële webstek wegens mogelijkheid te maken ie spel te spelen.

Ter 2018 worden ofschoon aangekondigd dat The Settlers te ontwikkeling wasgoed. Ie wasgoed waarna den bedoeling dat ie spel te den najaar van 2019 uit zullen komen, maar den spel worden uitgesteld zoals 2020. Ter den zomer van dat klas worden gemeld dat dit wederom noch verwezenlijkbaar zullen zijn plus dat Ubisoft er alles aan zullen tenuitvoerleggen wegens ene “exceptionele speelervaring” te creëren. Er worden waarna geen nieuwe releaseperiode aangekondigd.

Ter The Settlers meren toneelspelers aan op verrassend land, waar zij hun inherent samenleving willen opbouw. Er willen allerlei soorten panden situeren wordt plus den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel bevatten zowel ene co-op modus.


 • Tropico 6

  Tropico 6 komt zoals PS5 plus Xbox Series X plus S 17 december 2021 10:12


 • Altered Beast

  Vijf Mega Drive-games aan Nintendo Switch Online toegevoegd 17 december 2021 10:12


 • Elden Ring

  Dataminers lekken details van vertelsel plus gameplay Elden Stadionring 17 december 2021 10:12


 • Shenmue 3

  Shenmue 3 nu kosteloos verkrijgbaar via Epic Games Store 17 december 2021 10:12


 • PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 17 december 2021 09:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader