Poster van Uncharted-film uitgebracht


Den poster is hieronder te bekijken plus toont acteurs Tom Nederland plus Mark Wahlberg, diegene respectievelijk den wentelen van Nathan Drake plus Sully vertolken. Zij toeschijnen op watten rotsen aan ene strand te staan met op den oorzaak kapotte masten.

Den Uncharted-film verschijnt op 18 sprokkelmaand 2022 ter den cinema. Voorheen dit najaar worden den eerste trailer uitgebracht. Den filmrolletje draait wegens den schat van Ferdinand Magellaan, ene Portugese wereldreiziger. Den filmrolletje wordt vervaardigd vanwege Colombia Pictures, ter samenwerkingsverband met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions plus game-ontwikkelaar Naughty Dog. Uncharted wordt geregisseerd vanwege Ruben Fleischer.

Uncharted

 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer licht trio nieuwe machines uit 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 voorbijgaand uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plus nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader