Meer informatie over Hogwarts Legacy volgt in 2022


Dat heeft Warner Bros. Games Avalanche, den ontwikkelaar van ie spel, permitteren weten. Ie handel lijkt ermee te reageren op eerdere geruchten dat ie spel mogelijk tijdens ene nog onaangekondigde State of Play-livestream dit schooljaar zullen wordt getoond. Schrede volgend schooljaar volgt dus meer kennisgeving overheen den spel.

Harry Potter: Hogwarts Legacy, waarin toneelspelers Zweinstein opzoeken mits pupil aan den schoolgebouw, verschijnt voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken pc. Voordien dit schooljaar vertrok producer Troy Leavitt. Hij kwam onder vuur te ligt nadat beroemd worden dat hij diverse YouTube-filmpjes had opgenomen waarin hij GamerGate verdedigde plusteken kritiek uitte op Anita Sarkeesian’s Feminist Frequency-series. Zowel maakte hij ene video waarin hij den #MeToo-beweging mits “morele paniek” bestempelde. 


 • Far Cry 6 Artwork

  Danny Trejo-missie nu officieel vacant te Far Cry 6 17 december 2021 08:12


 • Fortnite’s Winterfest is begonnen 17 december 2021 08:12


 • STALKER 2

  NFT’s wordt weliswaar uit Stalker 2 gehaald 17 december 2021 07:12


 • Gran Turismo 7 plusteken den volume van den PlayStation 5 17 december 2021 07:12


 • Dead Cells

  Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verschijnt op 6 januari 17 december 2021 07:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader