De systeemeisen van Dying Light 2: Stay Human zijn bekend


Dat deed ie handelsbedrijf via Twitter – ie manifest is hieronder te zien. Ter den tekening toont den ontwikkelaar zowel den minimale mits aanbevolen systeemeisen, zowel met ray tracing aan mits uit. 

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 sprokkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Steam, Epic Games Store plusteken Switch via den cloud. Vroeger liet Techland reeds weten dat den ontwikkeling van ie spel is gecompleteerd.

Zoals te ie eerste spel komen den geïnfecteerde ‘zombies’ ‘s nachts te groten getale zoals zonder. Vergelijken met ie origineel is ie ‘s nachts nog veel gevaarlijker wegens rond te varen. Toch zijn den straten werkelijk te risicovol wegens rond te varen, waardoor ie aan te raden is dat toneelspelers zichzelf overheen den huisbedekkingen van panden voortbewegen.


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plusteken 19 december 17 december 2021 17:12


 • Den MSI Kerstkoopgids 17 december 2021 16:12


 • bonuslevel

  Breath of the Wild 2-mechanieken plusteken hete indies – Bonuslevel #75 17 december 2021 15:12


 • Twisted Metal

  Werknemer hint mogelijk zoals Twisted Metal-game van Lucid Games 17 december 2021 14:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB memorie geleverd’ 17 december 2021 14:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader