De MSI Kerstkoopgids


Dit wetsartikel is ene advertorial van MSI. Lees hier watten dit betekent

Tactvol den juiste componenten voordat Intel Alder Lake-processors

Mits jouw op zoekt bent zoals nieuwe onderdelen voordat ene pc, dan is ie van vitaal gewichtigheid wegens ene optimale balans te vinden tussen prijs plus prestaties. Mits jouw teveel strafbaar uitgeeft aan ie ene, terwijl jouw den surplus van ie strafbaar aan den surplus uitgeeft, dan creëer jouw ene enorme bottle neck te jouw systeem plus laat jouw veel van den potentie van jouw systeem ongebruikt.

Dus: hoe maak jouw den juiste verkiezing? Wegens ie jouw makkelijker te maken: is ie watten makkelijker geproduceerd plus dus vind jouw hieronder ene omlijsting met onderdelen diegene den perfecte combinatie vormen met den Alder Lake, 12de mensenleven Core-processors van Intel. Jouw vindt hier onderdelen diegene in ieder budget voetstappen plus dus kun jouw profiteren van alle deals rond den feestdagen.

Den lieve Z690-moederborden voordat Intel Alder Lake-processors

Mits jouw aan ie winkelen bent voordat onderdelen plus ie draait tijdens jou iedereen wegens den prestaties, dan zijn dit welstand moederborden den lieve verkiezing. Dit moederborden doet geen enkelvoudig vergelijk aan den prestaties plus zorgen voordat ene perfecte ervaring.

Ie Z690-platform is perfecte voordat wie wil aan den slag wil met ie nieuwe DDR5-geheugen plus PCI-express 5.0-apparaten. Aan den top van dit segment vind jouw moederborden met uitgebreide stroomvoorziening (Rechtstreeks 19+1 voetstappen met 105A Smart Power Stages) op zowel den MSI MEG Z690 ACE indien den MEG Z690 Unify. Dit zorgt ervoor dat dit modellen vanzelf overweg kunnen met zelfs den zwaarste modellen uit den twaalfde mensenleven Core-processors van Intel.

Iedereen heeft er ene hekel aan wegens ene tekort te hebben aan ssd-opslag. Weer loeren zoals den software diegene jouw geïnstalleerd hebt plus defini watten gedelete vermag wordt is vervelend. Steeds vaker komen er games op den markt, diegene groter zijn dan 100GB plus dus loop jouw steeds vaker tegen dit probleem aan.

Dit twee moederborden bieden maar liefst vijf m.2-aansluitingen plus dus kun jouw eenvoudig den snelle opslag van jouw systeem uitbreiden met reserve nvme-drives plus hoornschoen jouw jouw noch meer druk te maken overheen ie deleten van jouw programma’s plus computerbestanden.

Dit moederborden bieden zowel pcie 5.0 plus zijn dus ofschoon helemaal klaar voordat den videokaarten van den toekomst. Daarnaast bieden zij zowel WiFi 6E plus twee 2,5 gigabit LAN-poorten. Jouw bent dus verzekerd van uitstekende internetsnelheden plus stabiliteit via zowel draadloze indien bedrade verbindingen.

Den MEG Z690 ACE is uitgerust met dubbele Thunderbolt 4-poorten plus prachtige rgb-verlichting. Zowel is ie voorzien van 24-karaat folie op ie koelelement van den chipset. Dit moederbord baadt te zuivere welstand plus vraagt erom wegens geshowed te wordt te jouw build. Den Z690 Unify is geheel te zwart verricht plus biedt daardoor ene gedistingeerde look.

Mid-range Z690-moederborden: MSI MPG Z690 CARBON WIFI / MPG Z690 FORCE WIFI / MPG Z690 EDGE WIFI / MPG Z690 EDGE WIFI DDR4

Den mid-range Z690-moederborden zijn den ideale verkiezing voordat gamers diegene den optimale combinatie zoeken tussen prijs plus prestaties. Hier mis jouw niets op ie vlak van prestaties, enig vind jouw watten minder welstand reserve’s op den borden terug.

Alle Z690-moederborden te dit tralie bieden ene welstand thermisch ontwerp, waarmee alle warmte van den stroomvoorziening wordt weggevoerd. Dit, gecombineerd met den hoogkwalitatieve PCB zorgt ervoor dat ie betrouwbare, robuuste moederborden zijn, diegene geschikt zijn wegens gecombineerd te wordt met den nieuwste Intel-processors.

Jouw hoeft jouw noch te te liefhebben op ie internet, want den DDR5-moederborden voorschrijven overheen 2,5 gigabit LAN plus WIFI 6E .

Zij zijn voorzien van (ja, den naamgeving van den USB-standaard is rommelig) USB 3.2 gen 2×2. Hiermee ben jouw er zeker van dat jouw den snelste usb-apparaten vandaag plus ochtend vanzelf met jouw rekentuig kunt verbinden.

Dit moederborden hebben ene twee verschillen, zij voorschrijven overheen ie elegante vormgeving dat ofschoon jaren om gamers geliefd wordt. Den Z690 FORCE WIFI is ene verrassend specimen plus is voorzien van ene prachtig zilver/wit ontwerp, dat ongezouten te ie oog springt.

Betaalbare Z690-moederborden: MSI MAG Z690 TORPEDO / MAG Z690 TOMAHAWK WIFI / MSI Z690 TOMAHAWK WIFI DDR4

Mits jouw op zoek bent zoals ene betaalbaar moederbord voordat den Alder Lake-processors, dan zijn dit den lieve moederborden wegens uit te uitzoeken.

Den Z690 moederborden te dit tralie zijn uitgerust met ene betrouwbare 16+1+1 Duet Rail Power-systeem. Hiermee ben jouw verzekerd van betrouwbare stroomvoorziening, zowel onder extreme omstandigheden. Den forse koeler op den stroomvoorziening, zorgt voordat ene goede transport van den warmte plus biedt reserve stabiliteit tijdens ie overklokken van jouw gloednieuwe processor.

Jouw hoeft hier zowel geen beperkingen te hebben voordat opslag: dit moederborden hebben namelijk maar liefst viertal m.2 nvme-slots aan kraag.

Dit gecombineerd met PCIe Gen 5.0, zijn dit borden helemaal klaar voordat den volgende mensenleven videokaarten. Dit gecombineerd met ie premium pcb, is dit ene volmaakt toneel voordat ene Alder Lake-pc. Ie zullen jouw den komende jaren noch beperken dankzij pci-express 5.0 plus DDR5! 

Den lieve aio-waterkoelers voordat den 12de mensenleven Intel Core-processors

High-end AIO-waterkoelers voordat Intel Alder Lake-processors: MEG CORELIQUID S360 / MEG CORELIQUID S280

Mits jouw op zoek bent zoals ene topmodel uit den twaalfde mensenleven Intel Core-processors dan is ene goede warmteafvoer ene voorwaarde. Mits jouw high-end componenten tweedehands, dan is ie zonde wegens prestaties ongebruikt te permitteren, om ene minder goede koeler te tradities.

Den MSI S-serie aio-waterkoelers biedt ene perfecte koeling voordat high-end processors. Zij hebben ene strakke vormgeving plus bieden ene uitstekende transport van den warmte van jouw processor. Zowel ie 360mm indien ie 280mm-model zorgen voordat ene stille plus effectieve koeling.

Op den pomp vind jouw ene aanpasbaar ips-scherm. Dit vermag den temperaturen, bewegende beeldhouwwerken, ie weer plus allerlei andere kennisgeving voorbinden. Ga aan den slag plus maak ie geheel zoals jouw inherent willen plus smaakwaarneming met ie MSI Center.

Mid-range plus betaalbare aio-waterkoelers voordat Alder Lake-processors: MAG CORELIQUID C360 plus MAG CORELIQUID C280

Mits jouw op zoek bent zoals den balans tussen ene groots smaakvol uitwendig, uitstekende koelprestaties plus prijs, dan kom jouw vanzelf uit tijdens den MSI MAG CORELIQUID C360 of C280. Ie waterblok is vitaal plus voorzien van elegante argb-verlichting. Jouw kunt dit geheel zoals jouw hand zetwerk, te streep met jouw build of ruimte met verbazingwekkende lichteffecten via MSI Center.

Den lieve voeding voordat den 12de mensenleven Intel-processors

Voedingen voordat den 12de mensenleven Intel Alder Lake pc’s: MPG A850GF plus MPG A750GF

Zoals jouw waarschijnlijk welnu weet: den kwaliteit van den voeding van jouw rekentuig is netwerken zo fundamenteel indien ie wattage plus den efficiency. Den MSI MPG A850GF plus A750GF zijn ontworpen wegens aan den hoge vorderen te voldoende van den 12de mensenleven Intel-processors, evenals den NVIDIA 30-serie grafische kaartspel. Dat maakt dit voedingen den perfecte verkiezing voordat ene welstand pc van topniveau.

Beide voedingen zijn voorzien van ene 80 PLUS Gold-certificaat, voordat uitstekende efficiency. Daarnaast zijn zij voorzien van ene ongelofelijk lange garantie van 10 klas, dit laat ie vertrowen van MSI te dit high-end componenten zien. Daarnaast zijn dit voedingen voorzien van platte kabels plus ermee is ie mogelijk wegens jouw kastje eenvoudig te sluiten.

Tactvol voordat den voeding met ie voornaamst vermogen indien jouw ene systeem bouwt met high-end componenten zoals ene RTX 3080/3090 plus ene twaalfde mensenleven Intel Core i7 of i9 processor. Tactvol jouw voordat minder energieslurpende componeten, dan is den 750W MPG A750GF den perfecte verkiezing.

Noot: gewoonte ene voedingcalculator wegens ene ruwe inschatting te defini voordat ie outillage vermogen.

Den lieve bewoning voordat Intel Alder Lake-processors

MSI MPG VELOX 100R / MPG VELOX 100P AIRFLOW

Hier zijn den MSI MPG VELOX 100R plus VELOX 100P AIRFLOW. Dit samenvoegen ene elegenat ontwerp met ene combinatie van gehard glas plus metaal. Ie resultaat is ene prachtige pc-behuizing. Ene bewoning waar jouw maar zoals blijft loeren.

Den VELOX 100-serie biedt ene uitstekende airflow, te combinatie met geweldige koelprestaties, waarmee ene effectieve warmte transport gegarandeerd is. Er is zowel aan den voor- indien achterzijde ruimte voordat ene 360mm-radiator plus dus hoornschoen jouw geen vergelijk te sluiten op ie vlak van den koeling van jouw nieuwe twaalfde mensenleven Intel Core-processor.

Den Velox-serie biedt ene speciaal argb led-bedieningspaneel waarmee jouw snel plus probleemloos kunt schakelen tussen diverse lichteffecten. Aan den voorkant vind jouw zowel ene usb 3.2 2×2 c-aansluiting, waarmee jouw den snelste usb-apparaten ongezouten kunt verbinden. Dat maakt dit kasten, volmaakt wegens te samenvoegen met den MEG-serie moederborden met usb 3.2 2×2.

Mits jouw den perfecte kastje met ene uitstekende airflow zoekt dan is den MPG VELOX 100P Airflow den lieve verkiezing voordat jou. Den voorzijde is voorzien van mesh plus dat zorgt voordat ene perfecte koeling van jouw componenten plus ene perfecte airflow. Hiermee is dit kastje te staat wegens den warmte eenvoudig van in zoals zonder te voortstuwen, weg van jouw cpu plus gpu.

Viertal den feestdagen 2021 met MSI

Den feestdagen zorgen voordat veel aanbiedingen tijdens den winkels plus MSI wil dat graag met jouw vieren met ene tal inherent, reserve beloningen.

Ga dus snel zoals jouw winkelzaak plus profiteer van den deals! MSI biedt jouw daarnaast watten reserve! Werp ene opbergblik op den MSI Christmas Deals pagina plus zie ongezouten alle te aanmerking komende modellen met den bijbehorende cashback waarde.

  Dit aktie loopt van 1 december 2021 totdat plus met 31 december 2021.


 • Chicory: A Colorful Tale

  Watten spelen wij dit weekend? 18 plus 19 december 17 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Breath of the Wild 2-mechanieken plus hete indies – Bonuslevel #75 17 december 2021 15:12


 • Twisted Metal

  Werknemer hint mogelijk zoals Twisted Metal-game van Lucid Games 17 december 2021 14:12


 • Visualisering van de Resizable BAR-technologie, die het mogelijk maakt om het videogeheugen van een gpu direct toegankelijk te maken voor de cpu, waarmee speldata sneller ingeladen kan worden.

  ‘RTX 3050 wordt met 4GB of 8GB memorie geleverd’ 17 december 2021 14:12


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 dit weekend kosteloos speelbaar op Steam 17 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader