Danny Trejo-missie nu officieel beschikbaar in Far Cry 6


Ter den kosteloos missie ‘Dani & Danny vs Everybody’ verzieken den mannen van dictator Antón Castillo den plannen van Trejo wegens zijn wereldberoemde taco’s te verkopen. Toneelspelers werken samen met hem wegens wraakneming te nemen. Den missie is nu vacant te den spel – hieronder is eentje trailer te zien.

Ter november kwam den missie vanaf ongeluk nu vacant te den spel. Ie ging wegens eentje vroege versie van den dlc diegene nog te ontwikkeling wasgoed. Toneelspelers kwamen ginder achter, waarna Ubisoft den missie via eentje patch uit den spel verwijderde.

Far Cry 6 ontving eentje 7,5 op Gamer.nl: “Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. Den spelformule is tijdelijk stokoud, maar vindt op Yara welnu eentje betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen plusteken den kennis vrijheid te speelstijlen, valt er voldoende vertier te halen uit ie schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 den lieve Far Cry uiteindelijk — den grootste toch — maar Ubisoft zet nergens eentje revolutie te.”


 • Hogwarts Legacy

  Meer kennisgeving overheen Hogwarts Legacy volgt te 2022 17 december 2021 08:12


 • Fortnite’s Winterfest is begonnen 17 december 2021 08:12


 • STALKER 2

  NFT’s wordt weliswaar uit Stalker 2 gehaald 17 december 2021 07:12


 • Gran Turismo 7 plusteken den sterkte van den PlayStation 5 17 december 2021 07:12


 • Dead Cells

  Dead Cells-uitbreiding The Queen and the Sea verschijnt op 6 januari 17 december 2021 07:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader