Breath of the Wild 2-mechanieken en hete indies – Bonuslevel #75


Te Episode 75 van Bonuslevel hebben Cody, Lucas plus Jacco ie overheen sappige Breath of the Wild 2-patenten, ie staartje van The Spel Awards plus nemen zij eentje sprong te alle titels van den afgelopen Indie World. Mits kers(t) op den taart hebben zij ie overheen hun favoriete kerstfilms plus Switch-ports diegene zij nog missen.

Hier vind jij den mp3

Kom tijdens onze Discord! Via dit listig vermag jij met onzerzijds plus andere luisteraars kletsen overheen games plus den nodige onzin. Gewoon verrichten, is wieg! Dan vermag jij zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jij eentje vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plus wellicht horen jij jezelf terug te den volgende cessie!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plus alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plus onze Twitter- plus Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den uitgestrekte eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plus hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plus Guardians of the Galaxy is verrassend juist! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Ongezouten plus den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10

Wel

Plaats een reactie

ajax-loader