Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op


Vorige week waarschuwde ontwikkelaar 343 Industries Xbox Series X plus S-spelers reeds noch den Quick Resume-optie op den consoles te usances tijdens den strijd van Halo Infinite. Dit kon er namelijk voordat zorgen dat vrijgespeelde cosmetische items te den multiplayer noch te den inventaris van toneelspelers verschenen. 

Nu is er dus eentje update uitgebracht diegene dat probleem moeten verhelpen. Den hotfix zorgt voordat “verbeteringen te online connecties wanneer Halo Infinite wordt opgestart via Quick Resume op Xbox Series X plus S”. Ermee moeten zowel ie probleem met den cosmetische items zijn opgelost. Voorts wordt achievements nu consistent ontgrendeld – mochten sommige toneelspelers er eentje tal gemist hebben wegens bugs, dan wordt diegene mits ie inderdaad is alsnog ontgrendeld.

Halo Infinite ontving eentje 9 op Gamer.nl: “Halo Infinite brengt den reeks terug zoals waar ie twintig klas geleden begon. Terug zoals den eenzame supersoldaat, eentje praatgrage AI-compagnon plus schietpartijen diegene geheid uitmonden te eentje heerlijke puinhoop van kleurrijke explosies plus gillende aliens. Terug zoals eentje verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde puinhoop geen twee potjes idem zijn. Terug zoals eentje spel diegene wij oneindig lang willen blijven spelen.”


 • Stray Blade

  Zwaardvechten te actie-rpg Stray Blade 16 december 2021 11:12


 • Nieuwe beeldhouwwerken van Sifu uitgebracht 16 december 2021 11:12


 • Cyberpunk 2077

  Cyberpunk 2077-studio schikt met investeerders voordat 1,85 miljoen dollar 16 december 2021 11:12


 • Diablo 2

  Balans van Diablo 2: Resurrected-klassen gaat op den trap 16 december 2021 10:12


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus verwittiging op eentje rij 16 december 2021 10:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader