Horizon Forbidden West-trailer licht drie nieuwe machines uit


Te den nieuwe plaatjes is onder andere den Rollerback te zien, eentje uitgestrekte dinorobot diegene zichzelf indien eentje gordeldier vermag opstropen plus zo vijanden aanvalt. Zowel wordt den Sunwing, eentje pterosaurus-achtig wezen, plus den Slitcherfang, eentje woestijnslang, te beeld gebracht.

Te Horizon Forbidden Westelijk verkennen toneelspelers indien Aloy eentje verrassend regio aan den westkust van den Verenigde Staten. Den spel inhouden onder andere eentje ‘free climbing system’ plus onderwaterwerelden. Den spel wordt netwerken indien ie eerste spel ontwikkeld wegens Guerrilla Games. Horizon Forbidden Westelijk is vanaf 18 schrikkelmaand 2022 vacant op PlayStation 5 plus PlayStation 4.


 • legacy

  NFT-game Peter Molyneux haalt 53 miljoen dollar op 16 december 2021 15:12


 • Endwalker

  Final Fantasy 14 vergankelijk uit den verkoper wegens serverproblemen 16 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Alder Lake-S-processor van Intel.

  Intel-driver noemt DG3-gpu’s plus nieuwe cpu’s te vroegtijdig 16 december 2021 14:12


 • Chorus

  Chorus heeft space combat wegens overheen te zingen 16 december 2021 11:12


 • Halo Infinite

  Nieuwe Halo Infinite-update lost Quick Resume-problemen op 16 december 2021 11:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader