The Forgotten City is een stad om nooit te vergeten


The Forgotten City begon zijn leven mits mod voordat Skyrim plusteken won zowel ter diegene hoedanigheid den nodige roemen. Plusteken terecht: ie schrijfwerk is bovenmatig juist, met filosofische kwesties, discussies overheen moraliteit plusteken ouderwets wieg puzzelwerk. Geen wonder dus dat dit mod nu is omgetoverd totdat ene hele spel.

Terug ter den tijdlus

Jouw begint den spel verdwaasd voordat den ingang van ene eeuwenoude tempel. Daarheen vind jouw ene portaal diegene jouw tweeduizend klas terug den tijdstip ter stuurt, zoals ene Romeinse stad waar ie handjevol inwoners gebukt gaat onder ene strenge wet van den goden: ‘Den velen zullen lijden voordat den zonden van den ene.’ Kort verwoord: mits iemand ene zonde begaat, gaat iedereen dood. Dit ‘Golden Rule’ zorgt er dan voordat dat iedereen ter ene goud standbeeld verandert.

Jij bent uit den toekomst hierheen geroepen, omdat den voorman van den stad weet dat dit gulden wet verbroken gaat wordt. Den vraag is enkel: wegens wie? Plusteken watten kun jouw ertegen uitvoeren? Alhoewel gauw kom jouw erachter dat elke vraag meerdere beantwoorden heeft plusteken den vraag wegens uit dit benarde situatie te komen immer netwerk ene stapje voorts weg is dan jouw had gedacht.

Den wijze waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plusteken juist schrijven

Ie is daarbij zowel nog important wegens iedereen ene ietsje te vriend te liefhebben plusteken wegens vooral zelf noch te zondigen. Stengel jouw bijvoorbeeld strafbaar uit iemands krat, dan is den wet verbroken, word jouw aangevallen wegens gulden standbeelden plusteken moeten jouw zoals den tempel vluchten wegens den loop weer te par.

Ie grootste eindje van den tijdstip ben jouw met den inwoners aan ie praten, wegens te ontdekken hoe zij hier verzeild zijn geraakt plusteken of zij van project zijn wegens weldra te zondigen. Verwittiging diegene jouw ter den ene loop krijgt, neem jouw mee zoals den volgende tijdsprong plusteken kun jouw gewoontes wegens den gebeurtenissen te beïnvloeden. Heeft iemand bijvoorbeeld zijn liefde voordat ene andere inwoner opgebiecht, dan kun jouw diegene kennis op ene onverwacht uur porties wegens vertrouwen te zegevieren. Zo puzzel jouw jouw ene weg wegens den steeds herhalende dag.

Tijdstip wetenschap geen kwijtschelding

Den wijze waarop ie vertelsel verteld wordt, is onveranderlijk fascinerend plusteken juist schrijven. Noch enkel den gesprekken met alle inwoners liefhebben den voetlicht vast, maar zowel den onverwachte twists ter ie overkoepelende vertelsel. Zowel durft den spel lastige, filosofische vragen te stellen: watten is nou werkelijk ene zonde plusteken wie bepaalt ie verschil tussen juist plusteken kwaad? Ie vertelsel neemt watten wilde afslagen, diegene misschien noch allen even juist uitpakken, maar ter ieder geval immer vermakelijk zijn. Iets minder succesvol zijn ene tal hevige wendingen ter den sfeer van den spel. Vooral ene bepalend vakgroep waarin ie spel opeens innig ie horrorgenre induikt, voelt noch op zijn positie ter ene voorts gemoedelijke detectivegame. Gelukkig waarschuwt ie spel jouw wanneer ie huwelijk eng gaat wordt plusteken kun jouw dit missie zowel overslaan.

Tijdstip bezuinigen

Eentje timeloop klinkt wieg, maar dit soort games hebben immer ene volwassene valkuil. Niemand wil steeds maar weer alles weer uitvoeren. Zeker noch ter ene puzzelgame: er is niets zo slaapverwekkend mits telkens dezelfde oplossingen uitvoeren wegens daarna weer iets voorts te komen. Kijk maar zoals Twelve Minutes.

The Forgotten City lost dat voorbeeldig op. Elke keer dat ene verrassend rondje begint, loop jouw ene goedgelovige goeierd tegen ie lijf. Jouw kunt hem ofschoon jouw totdat dan gevonden oplossingen zei, plusteken hij rent dan gelijksoortig wegens ie gat wegens jouw vondsten uit te voeren. Zo kun jouw aan ie start precies defini ter welke staat jouw den wereld dat rondje precies wilt hebben: laat jouw iemands leven redden, of komt ie jouw even juist uit mits diegene weliswaar overlijdt?

Ie maakt den spel hevig gebruiksvriendelijk wegens te spelen: alle frustraties wordt weggenomen. Ie schenken jouw den vrijheid wegens jouw helemaal op ie vertelsel plusteken den puzzels te uitlijnen. Ondanks den onveranderlijk herhalende tijdlus, kom jouw maar weinig repetitie tegen. Na ene loop of tien plusteken ene uurtje of acht spelen, heb jouw alles waargenomen. Precies ene goede looptijd, waarbij den verveling nog lang noch is ingezet.

Skyrimmig

Welnu moeten den ‘Skyrimmigheid’ van den spel jouw maar netwerk ligt. The Forgotten City doet ter alles denken aan diegene rpg uit 2011. Ie uitwendig plusteken den stijl, maar zowel den rommeligheid. Den spel heeft ene tal bugs diegene op dit uur nog noch verholpen zijn. Zo wordt ene tal belangrijke conversaties verstoord wegens witten flitsen, onthoudt ie spel noch dat jouw voordat ene inverted camerabesturing kiest, plusteken zijn den kleine stukjes combat met pijl plusteken kruisboog nogal stram. 

Ie zijn kleine smetjes op ene van den uiterst bijzondere games van ie klas. Den wijze waarop ie idee van den tijdlus samenkomt met ofschoon diegene verschillende inwoners plusteken hun routines, plannen plusteken willen, is geniaal. Eentje kleine verstoring aan ie start schenkkan den gebeurtenissen van den dag ene intact andere zijkant op zenden.

The Forgotten City

Maar The Forgotten City speel jouw uiteindelijk vooral voordat ie vertelsel. Wij willen natuurlijk noch ofschoon teveel verklappen, maar den tijdlussen kronkelen allerlei onverwachte kanten op plusteken geven den spel steeds meer diepere liggen. Ter ene klas vol met timeloops, is dit huwelijk jouw tijdstip waard.

The Forgotten City is nu verkrijgbaar op pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles plusteken Nintendo Switch. Den spel is gerecenseerd op ene Xbox Series X.


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is ene mix tussen hi-fi plusteken soundbar 12 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Dell Alienware AW2721D-monitor biedt volmaaktheid met ene prijskaartje 05 december 2021 10:12


 • Exo One

  Exo One heeft ene bovenmatig sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader