Nvidia trapt System Latency Challenge af met winactie


Vanaf blogpost laat Nvidia weten hun Reflex-technologie ter den schijnwerpers te zetwerk. Met behulp van den zogenaamde ‘Nvidia Experiments’ ter KovaaK’s kunnen toneelspelers zelf geoefend watten systeemvertraging doet met jouw spelprestaties. Diezelfde software wordt voort veel esports-atleten tweedehands wegens te repeteren met onder meer reactievermogen plusteken oog-handcoördinatie.

Ter verschillende oefenfases van den Nvidia Experiments wordt verschillende porties vertragingen ‘nagemaakt’, zodat gamers proefondervindelijk ontdekken watten ginder den resultaten van zijn. Den bedoeling is vooral dat gamers inzien dat snellere inputrespons plusteken hogere framerates stemkracht kunnen hebben op jouw efficiënte wegens, bijvoorbeeld, te uitlijnen plusteken vuren ter snelle shooters.

Den Nvidia Experiments blijven vermoedelijk voordat langere tijdstip vacant ter KovaaK’s, maar dit week organiseert Nvidia er ene speciale strijd omheen. Van 14 totdat 21 december kunnen toneelspelers noch enkel den trainingssoftware kosteloos te downloaden; er vallen zowel flinke verheerlijken te zegevieren.

Wegens leaderboard-prestaties op sociale media te porties met den hashtag #FramesWinGames kunnen gamers (waaronder zowel diegene uit Benelux) meedingen voordat onder meer Nvidia’s inherent GeForce RTX 3080 Ti-videokaart, ene draadloze Logitech Voor X-muis of MSI’s Oculux NXG253R-monitor. Alle verheerlijken zijn uiteraard geheel verenigbaar met den Nvidia Reflex-technologie, diegene inputvertragingen actief vermindert.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plusteken RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Illustratie van een Samsung GDDR6-module met daarachter twee verschillende toepassingen voor het videogeheugen.

  Samsung start sample-fase van 24 Gbps GDDR6-geheugen 14 december 2021 14:12


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Den Cinebar Ultima Surround 4.0-set is ene mix tussen hi-fi plusteken soundbar 12 december 2021 10:12


 • Analogue Pocket

  Analogue Pocket verhoogt prijs voordat nieuwe reserveringen 11 december 2021 08:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader