Xbox Series X-opslag uitbreiden: zo doe je dat goedkoop


1 TB aan opslagruimte op jouw spelcomputer wasgoed jaren geleden eentje onwerkelijk idee. Nu games steeds groter te omvang wordt, nemen zij zowel meer ruimte te deeg. Te dat opzicht is 1 TB wellicht eentje ietsje weinig mits standaardoptie. Zeker wanneer jouw vrijwel den eerste 200 GB vergeten bent aan ie besturingssysteem, blijft er dus nog ‘maar’ 800 GB overheen aan ruimte.

Games mits Call of Duty, Assassin’s Creed plus Halo: The Master Chief Collection kunnen tientallen ’gigabytes aan ruimte innemen plus gaan somwijlen zelfs den 100 GB voorbij. Met zo’n zeven totdat acht games zit jouw dan hoewel aan den limiet plus ben jouw alweer toe aan reserve ruimte – zeker wanneer jouw veel games om mekaar speelt.

Xbox Series X-opslag uitbreiden

Ie is immermeer eentje optie wegens games te wegdoen plus weer te downloaden wanneer jouw zij wil spelen. Maar toestaan wij fair zijn: ie vergt ontzettend veel geduld eentje spel mits Halo: The Master Chief Collection te te halen wanneer jouw werkelijk netwerken even zin had te eentje snel wedstrijdje smakken. Daarom is ie eentje snugger idee wegens te investeren te eentje externe harde telefoonschijf. Jouw kunt zowel voordat den ssd-kaart gaan diegene achterin den Xbox Series X of Series S past, maar dat ding kost klauwen met strafbaar. Ene externe ssd of hdd kost nou veel minder plus doet precies watten ie moeten tenuitvoerleggen: jouw reserve ruimte geven op ie uur dat jouw ie nodig hebt. 

Er zijn welnu eentje veel spullen wegens rekening mee te liefhebben. Zo kun jouw geen Series X- of S-games van ie externe opslaggeheugen weergeven. Dit schenkkan ge vanaf den inwonende ssd of den eerdergenoemde expansiekaart. Daarnaast zijn er externe schijven te allerlei soorten plus maten. Bepaal daarom van tevoren was jouw budget plus bereken vrijwel hoeveel ruimte jouw nodig hebt. Plusteken andere tip is wegens te rekenen voordat hoeveel strafbaar jouw relatief waargenomen den meeste opslagruimte binnenhaalt. Zo schenkkan ie bijvoorbeeld zijn dat eentje telefoonschijf van 4 TB omgerekend vanaf TB goedkoper is dan 5 TB. Zodoende vasthouden jouw den kosten te den perken, terwijl jouw weliswaar jouw doelwit behaalt.

Hoewel Xbox Series X-games noch vanaf zo’n externe telefoonschijf afgespeeld kunnen wordt, kun jouw zij er welnu zolang op opslaan. Dat scheelt eentje keer downloaden. Daarenboven gaat ie kopiëren van gamesbestanden veel sneller van telefoonschijf zoals telefoonschijf, helemaal wanneer jouw te eentje externe ssd investeert. Dan hoornschoen jouw dus noch meer te wachten totdat diegene tientallen GB’s ingehaald zijn plus speel jouw te enkele minuten alsnog den spel waar jouw op dat uur zin te hebt.

Ie bijdoen van zo’n telefoonschijf gaat verder zeer gemakkelijk. Zekering den stekker van den externe telefoonschijf te den wandcontactdoos (erop sommige schijven hoeft dit noch ooit meer) plus koppel hem vervolgens met den meegeleverde usb-kabel aan den Xbox. Te beeld verschijnt dan eentje pop-up diegene jouw helpt erop den installatie. Mocht den pop-up noch verschijnen, open dan den systeeminstellingen op jouw Xbox plus ga zoals den opslagmogelijkheden. Selecteer den externe telefoonschijf plus tactvol voordat den optie ‘formatteer voordat games plus apps’. Volg den stappen te beeld op plus jouw bent helemaal klaar.


 • switch

  Joy-Con-controller van Nintendo Switch kapot? Zo fix jouw stick drift 07 december 2021 09:12


 • Rood Playstation 4 Dualshock 4 controller

  PS4-controller wil noch verbinden? Zo los jouw ie op 30 november 2021 10:11


 • "Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

  Energie korten met consoles plus pc: zo doen jouw dat 23 november 2021 11:11


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 verbinden: zo doen jouw dat 16 november 2021 15:11


 • PS4 maakt veel spektakel? Zo maak jouw hem schoon 09 november 2021 11:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader