Microsoft verkoopt 'red ring of death'-poster


Den ‘red stadionring of death’ staat voordat trio knipperende, rode lichten diegene gamers wegens den powerknop van den Xbox 360 zagen wanneer den console kapot wasgoed. Dit betekende vaak dat den console gerepareerd of zelfs compleet vervangen moest wordt. Dit gebeurde op omvangrijke schelp, dat Microsoft veel poen moest spenderen wegens gamers van nieuwe consoles te voorzien.

Wegens te vieren dat den documentaire ‘Power On: The Story of Xbox’ nu online te bekijken is – waar den ‘red stadionring of death’ zowel te wordt behandeld – heeft Microsoft nu ene poster uitgebracht van den rode stadionring. Diegene vermag via den Xbox Gear Shop gekocht wordt voordat 25 dollar.

Den verkoper van den poster is hoogstwaarschijnlijk bedoeld mits seconde plusteken ene vorm van zelfspot zoals den turbulente situatie rondom den Xbox 360. Online reageert echter noch iedereen even positief op den handeling, zeker omdat Microsoft poen voordat den poster vraagt.

Xbox

 • Xbox Series X

  Xbox Series X-opslag uitbreiden: zo doet jou dat goedkoop 14 december 2021 12:12


 • Bully Game

  ‘Bully 2-onthulling stond tijdens The Spel Awards gepland’ 14 december 2021 10:12


 • Ubisoft

  Kop gameproductie vertrekt via Ubisoft 14 december 2021 10:12


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken kennisgeving op ene rij 14 december 2021 10:12


 • gog

  Winteruitverkoop via GOG.com van start getogen 14 december 2021 10:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader