Kerstevenement voor Call of Duty: Vanguard en Warzone aangekondigd


Ie evenement begint op 17 december plus bevatten modi, evenementen plus beloningen diegene totdat nieuwjaar vacant zijn. Ter ie hoofdevenement willen toneelspelers diverse uitdagingen voltooien, waarbij dertien items zijn vrij te spelen, waaronder ene epic LMG-blueprint.

Ene nieuwe modus diegene vergankelijk speelbaar is ter Vanguard, heet Armageddon. Dit modus lijkt ene ietsje op Druppel Zone – toneelspelers willen ene zone verweren plus zoveel mogelijk care packages veiligstellen. Dat zijn tijdens Festive Fervor kerstcadeaus.

Zowel den ordner Caldara ter Warzone krijgt ene make-over, waarbij er op ie schiereiland verschillende kerstbomen zijn te vinden. Toneelspelers diegene hierbinnen ene voorschrijven radius van dit bomen blijven, maken waarschijnlijkheid op kerstpakketten met erin legendarische wapens.

Totdat slot is den multiplayer van Call of Duty Vanguard van aanstaande donderdag totdat volgende week dinsdag kosteloos speelbaar.

Festive Fervor Roadmap


 • Trek to Yomi

  Nieuwe beeldhouwwerken van sfeervolle samoeraigame Trek to Yomi 14 december 2021 08:12


 • Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld 14 december 2021 08:12


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft updatet merk voordat Splinter Cell 13 december 2021 15:12


 • Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen 13 december 2021 15:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader