Farewell Edition voor Spiritfarer nu beschikbaar


Te dit editie zitten alle voorheen verschenen uitbreidingen. Daarnaast zijn er voordat alle versies van den spel twee nieuwe spirits toegevoegd te den vorm van Jackie plusteken Daria. Totdat slot laat den ontwikkelaar weten dat er tussentijds eentje miljoen exemplaren van Spiritfarer zijn verkocht.

Spiritfarer plaatst toneelspelers te eentje dorpje op eentje boot, waar verschillende dieren woon. Protagonist Stella onderhoudt eentje relatie met den dieren vanwege spullen te porties, te visvangen plusteken terwijl lekker te kletsen. Den rivier diegene toneelspelers varen is den Styx, tegenstelling den weg zoals ie hiernamaals.

Den spel ontving eentje 9 op Gamer.nl: “Animal Crossing plusteken Metroid is geen alledaagse combinatie, maar te Spiritfarer werkt ie uitzonderlijk juist. Ie managen van jij inherent boot vol kleurrijke dieren gaat hevig juist samen met ie vrij verkennen van land plusteken zee. Den spel behandelt daarbij op eentje mooie plusteken lieve methode eentje zwaar stellingname: den dood.”


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  ‘Nvidia stelt RTX 3070 Ti uit; RTX 3090 Ti plusteken RTX 3050 op schema’ 14 december 2021 15:12


 • Indie World

  Nintendo zendt ochtend eentje nieuwe Indie World-livestream uit 14 december 2021 15:12


 • PlayStation Plus

  PlayStation Plus dit weekend noch benodigd voordat online gaming 14 december 2021 14:12


 • Minecraft

  Master Chief-skins weer vacant te Minecraft 14 december 2021 14:12


 • Chocobo GP

  Chocobo GP vanaf 10 maart verkrijgbaar voordat den Switch 14 december 2021 14:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader