Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent


Ie winkelbedrijf noemt dit patent ‘Terrain radar and gradual building of a route ter a virtual environment of a video spel’. Hideo Kojima, den maker van Death Stranding, wordt medegedeeld mits maker van ie systeem.

Hoewel Death Stranding ter ie patent nooit specifiek wordt medegedeeld, wordt er verstaanbaar gepraat overheen ie systeem uit den spel waarbij toneelspelers materialen verzamelen wegens tijdens te dragen aan den bouwsector van ene weg, plusteken waarbij toneelspelers zowel den wegen van anderen kunnen gewoontes.

Sony vroegtijdig ie patent nu voordat den release van den spel aan, maar ie worden afgelopen week schrede goedgekeurd. Dit zullen bezegelen dat andere ontwikkelaars dit gameplaymechaniek noch mogen gewoontes. Bedrijven verrichten dit welnu vaker: zo had Bandai Namco voordat geruime tijdstip ie alleenrecht wegens minigames ter laadschermen te verwerkt, nu is dat patent tussentijds verlopen.

Death Stranding verscheen ter 2019 voordat PlayStation 4 plusteken ter 2020 voordat pc. Dit klas kwam ene Director’s Cut uit voordat PlayStation 5, met nieuwe content. Ie is noch beroemd waar Hideo Kojima op dit uur aan werkt.


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er ene Slayer-speellijst ter Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu ter zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Legacy

  Peter Molyneux ontwikkelt spel met NFT’s 13 december 2021 08:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader