Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen


Vorige week kondigde Rockstar The Contract aan voordat GTA Online. Ter ie vertelsel volgen toneelspelers den kennis oplichter Franklin Clinton. Jaren nadat hij den Union Depository overviel, richt hij ene verrassend ‘Celebrity Solutions Agency’ op wegens oplossingen te zoeken voordat problemen van den elite van Los Santos. Daarvoor heeft hij twee spullen nodig: ene betrouwbare partner plusteken ene omvangrijke, belangrijke klant. Lamar helpt hem hierbij. Terwijl heeft DJ Pooh voeling opgenomen met Franklink overheen ene potentiële klant: Dr. Dré. Den telefoontoestel van den artiest is ter verkeerde handen gekomen plusteken Franklin moeten hem promoten wegens den kostbare tracks weer terug te krijgen.

The Contract wordt woensdag toegevoegd aan GTA Online. Zometeen volgen meer nieuwsupdates, met kennisoverdracht overheen ene verrassend zender plusteken updates voordat huidige radiostations, met onder andere nieuwe plusteken onuitgebrachte opzoeken van Dr. Dré, samen geproduceerd met Eminem, Snoop Dogg, Busta Rhymes plusteken andere kunstenaars.

Van ene van diegene nummers is hieronder intussen ene gedeelte te horen. Zowel deelde artiest Anderson .Paak ene clip van ene tussenfilmpje uit den nieuwe update.


 • Mass Effect

  The Witcher-acteur Henry Cavill zullen graag ter Mass Effect-serie spelen 13 december 2021 15:12


 • Forspoken

  Forspoken is ene superheldengame verpakt mits verzinsel 13 december 2021 15:12


 • Call of Duty Vanguard

  ‘Wapen-bloom’ verdwijnt langzaam maar zeker uit Call of Duty: Warzone 13 december 2021 14:12


 • PlayStation 5

  Sony lanceert volgend klas gekleurde PlayStation 5-faceplates 13 december 2021 14:12


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken kennisoverdracht op ene rij 13 december 2021 11:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader